Рецепта за меденки с мармалад

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Ох, само като си представим медено-канеления аромат на меденки, който се носи от кухнята, и ни става едно такова топло, уютно и неделно! А какво по-хубаво от това направо да се събудиш с него? Вкусно и лесно, като по рецепта.

Необходими продукти:

1 ч.ч. олио

3 бр. яйца

1 п. канела

2 ч.л. сода бикарбонат

1 ч.ч. захар

6 с.л. мед

4 ч.ч. брашно

мармалад за слепванeто

 

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата, олиото, канелата, содата, захарта, меда и заедно с брашното замесете тесто.

Разточете го на блат с дебелина около 0,5 или 1 см. С помощта на чашка или формичка за сладки изрежете отделните меденки.

Наредете ги в леко намаслена тава и ги печете в предварително загрята фурна на 180 градуса. Пекат се за около 10 минути, затова ги наглеждайте да не изгорят.

След като са готови и изстинат, намажете ги с мармалад и ги залепете една за друга!

 Вече можете да нападате! 


 

Коментари към "Рецепта за меденки с мармалад":
Най-четени
Колко секс месечно правят щастливите двойки? Колко секс месечно правят щастливите...

Колко често трябва да прави секс една двойка, за да е...

17:15 | 11.01.2017| секс колко правят
 
8 храни, които НИКОГА не трябва да ядете ако имате болки в ставите 8 храни, които НИКОГА не трябва да...

Какви храни спомагат възпаленията в ставите

17:10 | 06.01.2017| Виж цялата статия
 
 
20 години след смъртта й, принцеса Даяна най-накрая е удостоена с официално честване 20 години след смъртта й, принцеса...

2017--та посветена на принцеса Даяна

19:58 | 16.01.2017| Виж цялата статия
 
 
Арестуваха 16 души заради обира на Ким Кардашиян Арестуваха 16 души заради обира на...

Най-възрастният от тях е на 72г.!

17:23 | 09.01.2017| Ким кардашиян обир
 
 
Баща развеселява дъщеря си като оставя рисунки в кутията й с обяд Баща развеселява дъщеря си като...

Как да намалим стреса на детето в училище

19:20 | 13.01.2017| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg