Защо мъжете предпочитат жени, които не търсят връзка? (част 1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Забелязали ли сте, че всеки път, когато се откажете от срещите и гаджетата и решите да се отдадете на кариерата си, на приятелите или на хобитата си, то в същия този момент ставате най-желаната жена? Звънят по телефона, пишат лигави съобщения или ви постват любими песни във Фейсбук, просто не ви оставят намира, когато най-малко са ви нужни.


Изглежда това не се дължи просто на законите на Мърфи, а е намесена и психологията. Мъжете си падат по жени, които не си търсят гадже поради няколко основни причини:


1. Практически няма риск от обвързване

Нали знаете как мъжете все повтарят, че ни си падат по разни мили жестове и подобни „лиготии”. Всъщност не е точно така. И на тях им харесва, но в много случаи не си го позволяват, тъй като не са готови да се обвържат сериозно. Всеки от тях знае, че ако покаже романтичната си страна, всяка жена, която си търси гадже, ще приеме това за зелена светлина да започне да пълни банята със свои вещи, да изхвърли част от неговите и да се сближи с майка му. Но, използвайки обратна психология, жените отказващи да се обвържат, моментално получават много повече внимание от силния пол, тъй като те директно елиминират опасността това да се случи.


2. Няма риск от провал 

Когато жените са влюбени, те започват да се раздават без ограничения! Отделят от времето си, от виманието си, раздават комплименти, правят подаръци и жестове. Изгежда, че това пришпорва мъжете да наваксват постоянно с активност от своя страна, което създава определено съревнование между двата пола. Той смята, че вашите усилия не са съвсем безкористни и очаквате от него да прави същите неща или да ви обича по същия начин. Така половинките ви, изпадат в ситуация да се доказват постоянно и съществува заплаха да не успеят да наваксат вашите милион и един любовни смс-и, с които ги заривате ежедневно. От друга страна, жена, която не желае нищо, изглежда лесна за задоволяване и кара мъжете да се чувстват спокойни и уверени, че няма да сгрешат.


3. Жената е концентрирана над себе си 

Ако се стараете постоянно да се усъвършенствате и да си помагате сама, в очите на мъжете ще изглеждате като мъжко момиче, което упорито преследва целите си и намира начините да се чувства щастлива. Тази самодостатъчност и самовлюбеност са изключително привлекателни за силния пол.


4. Той има тежката дума 

Честно казано, мъжете не понасят някой да ги задължава да правят каквото и да било или да им заповядва, да ги манипулира и т.н. Това значи, че не им харесва също да се чувстват длъжни да ви се обадят или да ви поканят на среща. Всичко извън задължението е една идея по-приятно за тях. В този смисъл, когато той ви се обажда с ясната идея, че вие не сте в постоянно очакване телефонът ви да звънне, приема се, че решението да го направи е изцяло негово, а не е подтикнато от вина или чувство на дълг.


5. Няма колебания относно чувства 

Мъжете имат едно конкретно притеснение, а именно, че момичетата постоянно търсят гадже и биха се хванали с който и да е само за да не са сами. А, всеки би искал да се чувства специален. Колкото и странно да звучи за някои, момчетата също не си падат да бъдта нечий отдушник или бройка. Но ето логиката – ако мъж успее да спечели сърцето на жена, която не е подходила към него с очаквания или условия за връзка, няма да има съмнение, че чувствата й са истински накрая.


6. Няма съмнения относно мотивите ви 

Мъжете се страхуват от едно нещо най много - златотърсачки! Никой не желае меркантилна жена до себе си, с която постоянно ще се пита дали би го зарязала, ако нямаше възможности. Дори да не е богат или съвсем финансово независим, жената може да търси просто сигурност у един мъж, но тази вероятност отпада, ако жената се чувства добре необвързана.


Втората част на статията можете да видите тук!


 

Коментари към "Защо мъжете предпочитат жени, които не търсят връзка? (част 1)":
Най-четени
Как да премахнем газовете и подуването на корема само с четири съставки Как да премахнем газовете и...

И с избягването или намалявянето на следните храни:

19:08 | 14.03.2018| Виж цялата статия
 
10-те най-добри прически за кръгло лице 10-те най-добри прически за кръгло лице

Внимание дами с кръгли лица: Време е да се вдъхновите.

16:58 | 13.03.2018| Виж цялата статия
 
ПОКАЯНИЕ - ПАМЕТНИК НА ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА ПОКАЯНИЕ - ПАМЕТНИК НА ЖЕРТВИТЕ НА...

Изложба на скулптора Андрей Врабчев

16:35 | 16.03.2018| скулптура комунизъм
 
Веган протеинов шейк с боровинки Веган протеинов шейк с боровинки

Вкусен източник на енергия и здраве

19:10 | 16.03.2018| Виж цялата статия
 
Какво разкрива китайският ви зодиакален знак за вас Какво разкрива китайският ви...

Характеристика на всеки знак от китайския зодиак, Част II

17:14 | 20.03.2018| Виж цялата статия
 
Колаж: Мания по синтетиката и пластмасата Колаж: Мания по синтетиката и...

Прозрачност и и флуоресцентна палитра  за пролет -...

20:37 | 19.03.2018| Виж цялата статия
 
Какво казва китайският ви зодиакален знак за вас Какво казва китайският ви зодиакален...

Характеристика на всеки знак от китайския зодиак, Част 1

15:04 | 19.03.2018| Виж цялата статия
 
6 Тайни на слаби жени, които никога не правят диети 6 Тайни на слаби жени, които никога...

Откраднете техните трикове, нагласи и съвети, за да...

19:17 | 21.03.2018| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg