С какво най-много учудваме мъжете?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

 

Ако попитаме няколко дами: „С какво най-много учудваме мъжете?“, отговорите ще са различни, но общо взето ще се въртят в едни и същи насоки – красота, интелект, умения, независимост, нежност… нелогични разсъждения?! Но всичко това ще е, колкото вярно, толкова и не. Защото има няколко неща, които силният пол абсолютно недоумява в женския манталитет, практичност и начин на поведение. И те са много по-напред в класацията от по-горе изброените.

 

Ако не ви се вярва, четете и сами ще се убедите. Подготвихме ви цели 9 от тях. Но държим да отбележим, че колкото и да не намират обяснение как и защо го правим, мъжете тайничко ни се възхищават за това.

 

1. Дългите нокти. Мъжете харесват красивия и добре поддържан маникюр, но повечето от тях нямат никакво обяснение защо си слагаме страшно дълги ноктопластики или сами си "отглеждаме" дълги нокти. И как, мамка му, не ги чупим?! Чупим ги, да живеят моментните лепила...

 

2. Скубането на вежди. Макар да се срещат тук-таме индивиди от мъжки пол, които също си почиства веждите, повечето от тях никога не биха се подложили на подобна мазохистична процедура. Да не кажем, че направо настръхват, когато видят как половинката им дърпа малките косъмчета от нежната кожа над клепачите.

 

3. Бездънната чанта. Не, наистина, как успяваме? И в най-мини чантичката можем да съберем телефон, портфейл, цигари и солидна камара гримове. Че дори и резервни чорапогащи!

 

4. Защо си отваряме устата, когато нанасяме спирала? Може би не им се е налагало да трият гадните черни следи от нея и то точно, когато гримът е почти завършен…

 

5. Защо взимаме толкова багаж? 2 куфара за 2 дни?! Върви им обяснявай, че искаме да сме подготвени за всякакви ситуации! От романтична разходка, до спортно изкачване на някой връх. Ами, ако ни се наложи?! Какво, ще си даваме последните пари за подходящи дрехи ли?

 

6. Как носим чорапогащи. На първо място - как се намъкваме в тях? И на второ - мъжете никога няма да разберат с какъв акъл сме сложили пола и чорапогащи, при положение, че те са с дънки или дебел панталон и измръзват в снега?

 

7. Постоянното ни недоволство от външния ни вид. Все сме дебели, все косата ни се развалила, все нещо не ни стои както трябва… Ето това мрънкане мъжете не само не разбират, ами не могат и да търпят. Милите, те така и не разбраха, че ние не се гласим за тях, а за другите жени… От кавалерите си искаме просто едно леееко повдигане на самочувствието и разсейване на съмненията (или очевидното).

 

8. Високите токчета. Да, красиви сме на тях. Да, секси са! И все пак, пичовете не разбират как можем да изминаваме километри разстояния, при положение, че ни се реве от болка. И на другия ден пак същото!

 

9. Как можем да си свалим сутиена през пазвата? Тази така сложна за тях част от дамското облекло, която дори с годините не могат да се научат да свалят лесно, ние издърпваме само като леко отместим горната част на ръкава на блузата или роклята си. Ами, момчета, ако и вас ви стягат и притискат ластици и банели, и нямате търпение да махнете това нещо от себе си,  и вие ще се научите... 


 

Коментари към "С какво най-много учудваме мъжете?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg