Парфюми 2013: Miss Dior "La Vie En Rose" EDT

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Козметика
Парфюми 2013: Miss Dior \


Родена като революционен парфюм в ръцете на Кристиян Диор през 1947 г., MISS DIOR – ароматът на елегантната, вечно влюбена и радостна жена, днес се преражда отново в неустоим EDT вариант и в луксозен ритуал за баня.

 

Miss Dior е вечната героиня на модна къща Dior и затова ви каним да надникнете в нейния „живот“! Ако Miss Dior беше история, тя щеше да звучи така...

 

Париж, 1947г. Стройна фигура, кралска осанка и грациозна походка, тя бърза надолу по блестящия паваж на Avenue Montaigne. Красива? Много повече от това. Тя блести с безгрижието на парижка дама и елегантността на принцеса. Catherine Dior – това е нейното име. Тя спира на № 30 Avenue Montaigne, адреса на модната къща, открита от нейния любим брат Кристиян съвсем наскоро.

 

Той има дръзки планове да преобърне кодовете на елегантността изцяло. Малко след това, стилът “New Look”, който създава, ще се превърне в истинска сензация. Но в този момент, те са изпълнени със съмнения, и никой от тях не знае дали тази първа колекция ще бъде революция.

 

В този прекрасен ден няколко седмици преди първото модно шоу, Катрин знаеше единствено, че Кристиян мечтае за нова визия на женствеността, изпълнена с аура, отличителност и цветя. Тя знаеше, че той иска да вдъхне нова радост, живот и блясък на фона на лишенията след войната. 

 

Бързайки по стълбите към Модната къща, младата Катрин си мислеше колко често Кристиян споменаваше желанието си да създаде нов вид парфюм. Аромат, който да отразява душата на неговите рокли...

 

Catherine Dior отвори вратата на студиото и направи забележително появяване. Тя бе възхитителна, а нейният чар спечели всички. Седна на работната маса покрита със скици, където бяха Christian Dior и Митца Брикар. Тя бе негова муза и приятелка - “окото на Риц”, както той я наричаше. Митца се взря в Катрин и възкликна: Ето, това е „Miss Dior!”

 

Christian Dior замръзна : “Miss Dior, ето това е името на моя първи парфюм!”. Ето че „Miss Dior” се роди! И се превърна в истинска революция, белязала модата на зелените шипрови аромати...

 

Но какво прави тези ухания толкова специални?

Шипрето е акорд от определени нотки. То започва с богати цитрусови нотки, после разкрива пищно цветно сърце и приключва с дървесни нотки. В аналогия с музиката, Франсоа Демаши – парфюмеристът на Dior, казва, че шипре е хармония, а не мелодия. Това не е просто редуване на нотки. Всеки елемент се съчетава с другите и образува красива цялост.

Шипровите аромати са олицетворение на стила и изтънчеността. Те са като най-красивите рокли – от висша класа!

 

А каква е съвременната Miss Dior?

Днешната Miss Dior "La vie en rose" EDT е блестящ цветен аромат с характер. Червен портокал вибрира във връхните нотки, за да се разкрие после сърце от цветя. За него Франсоа Демаши избра свежестта на масло от нероли от Тунис, изтънчеността на турска и българска роза и плътността на индонезийското пачули. Всичко това превръща Miss Dior EDT в аромата на чувствената жена, която приканва да я обичат, но без да се натрапва.

 

Днешната Miss Dior е по-дръзка от всякога! Обичаща свободата и с високи очаквания, тя познава миналото, но погледът й е насочен към бъдещето. Тя съблазнява с естествен чар и върви смело към своята съдба.

 

Целият свят е в краката й!
 


 

Коментари към "Парфюми 2013: Miss Dior "La Vie En Rose" EDT":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg