Кога мъжете казват: "Обичам те"?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Да, пак за мъже ще си говорим. Всички сме нечии бивши и всеки е чувал „обичам те” поне веднъж. Въпросът, върху който се замислих, след като вече го бях чула не веднъж или два пъти е: Кога един мъж казва тези думи?

1. Казва, че ви обича преди да сте правили секс

Подобен чешит или е много отчаян, или е един от онези несъществуващи типажи, които сте гледали по филмите. Някакъв подобен на героя на Райън Гослинг в любимият на всички жени филм “Тетрадката”. Но, не мога да си спомня той каза ли ѝ, че я обича още, докато тичаха по улиците или се осмели чак когато я тръшна на пода в старата къща, в която искаше да живеят заедно?

Може би, ако се познавате с някой момък, който ви е навит отдавна и от 6-ти клас събира смелост да ви се обясни в любов, то би следвало да повярвате, че това наистина е така. Но, ако говорим за някой индивид, който ви е налетял в заведение в събота вечер, едва ли би следвало да му повярвате, когато ви обяснява, че досега не е срещал жена като вас и вие сте ЕДИНСТВЕНАТА. Приемете фактите – той просто много иска да си легне с вас. Което, всъщност според критериите на доста мъже, граничи с любов. Но, все пак след консумацията, любовната тръпка някак ще го напусне. Не е болка за умиране, още повече, ако сексът е бил добър. Ако не е бил, няма проблем – лошият опит също е опит.

2. „Обичам те” по време на секс

Ето, това е най-кофти вариант. И нека уточним, че става дума за първия път, когато някой мъж ви го казва. Защото може би е в реда на нещата двойките, които са заедно отдавна, да си го казват, когато поискат без да се страхуват как ще изглеждат в очите на другия. Та, на въпроса… легнали сте си за пръв път с някого (или за втори, трети… n-ти път, нo така или иначе все още можете да ги преброите). Точно в разгара на заниманието, или още по-зле, в кулминационния момент, той стене: Обичам те-е-е-е-е! Не знам каква би била вашата реакция. Когато на мен ми се падна такъв тип, той поне не наруши заветния ми оргазъм, а ми го каза преди това. Ей така, без да му дреме. И, щом така го е чувствал, нека си го каже, няма нищо нередно на пръв поглед. Аз трябваше да мисля бързо и не знам дали минаха 5 секунди, или 5 минути, докато реша какво да кажа или да направя. Накрая просто се наведох над него… целувка, прегръдка... и го пояздих така до края. Но, ако това е пъклен план (както много често се оказва) за да ви оплете в мрежите си и да ви бръкне в мозъка?

Понякога мъжете ще ви казват, че ви обичат само за да получат вашата „ответна” любов, смятайки, че това често е достатъчна причина да останете с него, дори и сексът да не струва! Мъжкото „обичам те” може да означава „знам, че ми е малък и симулираш оргазми, но моля те, не ме зарязвай заради тази дре-е-е-ебна подробност”. Изобщо, в такъв случай е много трудно да прецените искренността му. А, ако ви го изтърси веднага след като е свършил, може би, просто тялото му кипи от окситоцин + още няколко хормона в коктейл и думите сами напират. На мен самата, няколко пъти ми е идвало да го изкрещя точно на самия финал, но само за протокола – не съм го правила. Наскоро една позната сподели, че е излзиала с мъж, който имал ужасно малък пенис и всеки път, докато правели секс, той искал тя да му реве: О, боже, толкова ти е голям и твърд! Връзката им не просъществувала дълго ( пауза за малко смях ).

3. „Обичам те”, след като сте правили секс

Да речем, че минал час, два, три и повече… дни, след като сте спали заедно и той в задушевна атмосфера ви казва вълшебните думички. Това не е лош вариант. Може да означава, че пичът наистина много си пада по вас и иска да подаде заявка за вярност и сериозни намерения. Но, по-скоро, ако спите заедно от скоро и той ви го каже твърде прибързано, то вероятността да се страхува да не остане на сухо е голяма. Хайде, призайте си колко от вас са спали с мъж два и три пъти, само за да не изглеждате като гадна кучка - мъжемелачка, която ги сменя като носни кърпи. На нас много повече ни пука с каква репутация ще се славим из обществото. Мъжете знаят добре този факт и са наясно, че могат да спят с вас отново, ако успеят да ви склонят веднъж. Дори, забелязала съм, че много мъже смятат, че до края на живота си могат да ви се обаждат и да ви търсят с идеята, че щом сте спали заедно навремето, значи вероятността да го направите пак е голяма. Ето това не съм си го позволявала. Бившите затова са бивши, за да ги игнорираш и да се учиш от лошия опит, а не да се връщаш обратно при тях. Все едно да си носил някакъв чорап известно време и накрая да се скъса, а ти вместо да го изхвърлиш на боклука, си го прибираш в шкафа, ако случайно ти потрябва. Не, много ви моля... отваряйте шкафа и изхвърлете всички парцали!


Но, нека приемем, че спите заедно от месеци. Ето, това е ултимативния вариант, който ще ви докаже, че той наистина има силни чувства към вас. Ако си лягате заедно толкова време, вече сте минали през няколко скарвания, опознали сте навиците си, знаете какво харесвате и какво не и накрая той ви казва, че ви обича, то замислете се сериозно какви са вашите чувства, защото този тип може да е “The One”.

И, всичко това ми напомни едно стихотворение на Радой Ралин. Помислете си, след като го прочетете, стиска ли ви достатъчно за да кажете на някого „Обичам те”?

Много хубаво сме свикнали
да не казваме "Обичам те",
да не се самозалъгваме,
да не ни боли излишно.
Вече си употребяваме
думички от нас измислени,
вече само пожелаваме,
вече само си поискваме.
Искам те - необещаващо.
Искам те - неангажиращо,
без да се задълбочаваме
без да се натискаме.
Много хубаво сме свикнали
делово да се събличаме,
делово да се предпазваме,
даже и да се обичаме
не признаваме и не показваме.
Искам те е безопасно.
Искам те е необвързващо.
Става лесно, става ясно
лампите угасват бързо.
И във тъмното на стаята
без преструвки, без "Обичам те"
... две минути след "Желая те"-
ставаме и се обличаме....
 


 

Коментари към "Кога мъжете казват: "Обичам те"?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg