Какво бъдеще ни предсказа Ванга?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Разпадането на Съветския съюз, смъртта на Цар Борис Трети, завръщането на Симеон Сакскобургготски, атентата на 11 септември...

Баба Ванга е предсказала ключови събития за българската и световната история и е помогнала на хиляди „обикновени“ хора с ценните си насоки. Затова нека днес, на 11 август, когато се навършват 17 години от смъртта на пророчицата, да си припомним какво бъдеще ни предрече тя!

 

Обединение на религиите

„Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението. Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача ”

Ванга говори за това, че един ден обединението на вярата на хората ще донесе и мирът на земята. Тя пророкува, че човечеството най-сетне ще разбере и ще се обърне към духовния сват, а не към материалния.

 

Идването на месията

„...това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал. Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи.”

Ванга говори за идването на „висок пришълец“ („висок“ в смисъл на извисен духовно, а „пришълец“ в смисъл на от друга страна). По думите й той ще се появи в поколението след нея. Той вече трябва да е дошъл на земята след 2000 г., но влиянието му и промените, които ще донесе, ще ги усетим по-късно – едва след 2010 г. Именно тази личност ще работи върху премахването на религиозните разделения между хората. Ванга го нарича Свят човек от небето, Осмият, Христос, „Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата“. Пророчицата обяснява, че благодарение на голямата подкрепа, която той ще получи от светиите, месията ще поведе света към мир. Тя предупреждава обаче, че ако не го последваме като водач, ни очаква ядрена война. Но ако го направим, ще дойде началото на новия свят и краят на стария, изграден на базата на човешкия егоизъм.

 

Откриването на доказателства за духовния свят от науката

"Дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното. След нашата смърт ще трябва да отговаряме за нашите дела ”

Ванга пророкува, че това ще накара хората да разберат, че след смъртта си продължаваме на живеем, но в духовния свят. А това ще обърне мислите и делата ни към правенето на добро.

 

Откриване на нови енергийни източници

"През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне."

Вече се разработват свръх бързи влакове, които се движат посредством магнитни възглавници. А Ванга говори още, че влаковете ще полетят и ще достигат до всяка точка на земята за часове. В този ред на мисли факт е, че Вселенската Федерация за Мир вече работи по проект за световна магистрала, която да свърза всички столици.

Освен това учени се готвят да добиват Хелий-3 от Луната и подобните й планети. А това е продукт на слънчевата дейност, който трябва да служи за гориво на термоядрени реактори.

Алтернативните източници на енергия ще помогнат за разрешаването на проблема със световния глад. А така, когато основните нужди на населението са задоволени, хората ще се пренасочат от стремеж към оцеляване и егоистично трупане на материални блага към живот, отдаден на благото на другите.

 

Пътуване към други светове

„След 2000 г. няма да има катастрофи, ни потоп. Чакат ни 1000 години мир и благоденствие. Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост десет пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус. Това ще стане не по-рано от 2050 година."

 

Дали всички тези светли пророкувания на Ванга ще се сбъднат, остава да видим. А всеки има правото да вярва в тях или пък не.  


 

Коментари към "Какво бъдеще ни предсказа Ванга? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg