Как се отслабва бързо и трайно?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Чували ли сте израза: „Гладни и дебели“? Аз не само съм го чувала, но и няколко години живеех нон-стоп на този принцип. Почвах диети и с нетърпение чаках да ги приключа, за да започна да си хапвам „нормално“. Съответно йо-йо ефектът не закъсняваше… Естествено следваха мрачни настроения, които потисках с нещо сладичко и така се затваряше един порочен кръг, от който почти бях приела, че няма измъкване.

Гладувах по цял ден, но за сметка на това компенсирах подобаващо с обилна вечеря и не по-малко обилен десерт. И си казвах: „Добре, де, по цял ден нищо не ям… явно и от въздуха ми се лепи!“ В последствие разбрах, че в последното е имало доза истина, само дето въздухът хич не ми е бил виновен.

Не знам за вас, но аз поне никога не съм вярвала на вълшебни хапчета за отслабване, а снимките „преди-след“ са ми меко казано смешни. Затова и когато за първи път чух за програмата за детоксикация Коло Вада Плюс, не бях склонна да се доверя на ефикасността й. Но понеже невероятната дама, която ми разказа за нея, е наша семейна приятелка, реших да опитам. Какво толкова? Някакви си 14 дни, аз години на ред ходех по мъките, та това ли ще ми се опре?!

Ако се чудите какво е общото между детоксикация и отслабване, ще ви кажа това, което преди време ми беше казано на мен: „Можеш и 10 килограма да свалиш с диета, но ти пак ще напълнееш. Защото организмът ти не работи добре! Метаболизмът ти е слаб и с годините си натрупала солидно количество токсини.

И в този ред на мисли, искам да се обърна към хората, които твърдят, че бързото отслабване е вредно. Зависи! Какво махаш от себе си и как го правиш? Защото аз свалих 10 килограма за 14 дни, като 6 от тях изчезнаха още през първата седмица. И, знаете ли какво, за 5 години нито веднъж не се появи йо-йо ефект. През това време съм правила само първата седмица на програмата, по-скоро за разтоварване след празници или преди лятото за повече самочувствие. Разбира се, колко точно ще свалите, зависи и от вашия организъм.

Но без значение колко по-малко ще показва кантарът, важното е, че видимо разликата ще е драстична!

Аз през първата седмица свалих 6 килограма, но изглеждах така, все едно съм свалила 10. Защото програмата „извайва тялото“ – тоест маха от там, откъдето е излишно. Освен това, след нея вкусовете ми тотално бяха променени. Не исках и да чуя за сладки неща. Ядях по една хапка торта на рождени дни, а за една година ми се събираха не повече от 2 шоколада. Това е в резултат на факта, че програмата чисти на клетъчно ниво, съответно и паметта на клетките се променя. Нищо чудно след нея да не ви се ядат вредни храни като чипсове, бургери, вафлички, пастички...

Какво представлява самата програма, подробно можете да видите ТУК. Аз само ще ви кажа, че това са абсолютно натурални добавки! Най-вероятно ще се стреснете от 4-ри дневния период, в който не трябва да се храните, а само да приемате вода, фрешове и специалните прахчета за прочистване на стомашно-чревния тракт. Няма страшно! Нито ще изпитвате глад, нито ще бъдете отпаднали, дори ще преливате от енергия.

За мен програмата Коло Вада Плюс е перфектният начин да се погрижим за себе си и за здравето си. Защото на първо място тя е за детоксикация, отслабването е резултат от този процес. Ако ви се струват много 14 дни, може да направите само първите 7. Там няма глад, напротив, трябва да се храните през 3 часа.

Така че, ако искате веднъж завинаги да се справите с бавния метаболизъм, с наднорменото тегло и да изхвърлите токсините от тялото си, още сега вземете Коло Вада Плюс от ТУК. Гарантирам ви, че няма да съжалявате! Дори се надявам да споделите резултатите.

  


 

Коментари към "Как се отслабва бързо и трайно?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg