Как да се превърнеш в жена, която нито един мъж да не иска да напусне?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Не лесно да задържиш любовта. Тя изисква грижи всеки ден! Но това, че е трудно, не означава, че не трябва да опиташ, нали? Голяма грешка е просто да си седиш, да се вайкаш и да не правиш нищо. А, ако веднага ви идва да скочите в съревнование – защо, аджеба, вие трябва да полагате усилия, а той да си бездейства, веднага се откажете! Любовта не е мястото, където да си мерим... достойнствата! Или се бориш за нея, или не. Вие решавате, но все някой трябва да направи първата крачка. А той ще ви обича, ще се грижи за вас и никога няма да ви напусне ако:

 

1. Сте различни

Коко Шанел е казала, че за да стане една жена незаменима, непрекъснато трябва да се променя. И не става въпрос само за външния ви вид. Преоткривайте себе си, изразявайте новото. Постоянно! Така винаги ще сте интересни.

 

2. Не приемате мъжете като пластелин

Който можете да си моделирате както ви изнася! Мисля, че Кобилкина направи едно изказване за вродения стремеж на жената да променя, защото иска нещата около нея да стават все по-добри. Склонна съм да се съглася с нея. Но според мен има огромна разлика между това да вдъхнеш желанието за промяна и да променяш чрез ултиматуми и манипулации. Да наставляваш, изискваш… Наказваш! По този начин просто предизвикваш мъжа да влиза от роля в роля -  пред теб се прави на един, за да не мрънкаш, а зад гърба ти гледа да си навакса. Това изморява! И той не издържа дълго… вие също!

 

3. Сте надеждни

За мъжете е важно да знаят, че могат да разчитат на вас. Че могат спокойно да организират среща с приятели, без да се притесняват, че поне час ще изреждате на всеослушание всичките им недостатъци. Че няма да си биете камшика, когато изпаднат в трудност. Ще няма да им забиете нож в гърба заради личните си интереси. Че ще ги уважавате!

 

4. Обичате себе си

Няма нищо по-привлекателно от жена, която обича себе си, която се грижи за себе си, която не се вкопчва като удавник за сламка в нечий друг живот, която не си проси комплименти и която знае как да ги получава! Представяте ли си какво му е на един мъж, ако ви каже, че сте красива и вие изцепите: „О-о-о, да бе, я не ми прави четки!“ Ами как да ви го каже пак?! А после почвате да мрънкате, че не ви кара да се чувствате желани и привлекатлени!

 

5. Не се страхувате от скандалите

По ирония на съдбата, караниците са източник на енергия за двойките. И мъжете сякаш са по-склонни да го разберат. Жените мечтаят за вечна хармония и разбирателство, затова приемат препирните като нещо фатално за любовта. И ги помнят с години! Докато силният пол след няколко часа вече е забравил за какво е идело реч. Разбира се, всичко трябва да е в някакви граници. Не казвам, че трябва да се замеряте с пепелници за добро утро. Но пък малко напрежение и един хубав секс за сдобряване действат много добре!

 

6. Осъзнавате значението на секса

Добре де, той не е толкова важен като съня или водата, но все пак! Дългите периоди без секс или без някаква интимност са пагубни за отношенията ви! Изобщо не приемайте веднъж в месеца като стандартна норма, пък ако ще и 10 години да сте заедно. Правете секс всеки удобен момент, даже и да сте скарани за нещо. Даже и да нямате настроение! Нали знаете, апетитът идва с яденето! :)

 

И накрая на всички, които са достигнали до „великото“ просветление, че колкото повече мачкаш един човек, той толкова повече те уважава, ще кажа, че да проявяваш достойнство и да мачкаш са две коренно различни неща! А истинско уважение има само при първото!

 

Вижте още:

9 прости начина да си винаги желана

С подходящия мъж ли си?
 


 

Коментари към "Как да се превърнеш в жена, която нито един мъж да не иска да напусне?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg