Как да разбереш, че си на няколко крачки от изневяра?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Ако попитате някой защо е изневерил на половинката си, най-вероятно ще ви отговори, че просто така се е случило. И това донякъде е вярно. Малко са хората, които се събуждат с мисълта, че днес трябва да кръшнат. И докато при мъжете това е трудно предвидим процес, то при дамите има няколко признака, които показват, че са само на един готин пич разстояние от изневярата. Така че, ако искате да се спрете преди да свършите някоя глупост, бъдете нащрек за тези знаци.

При всеки проблем звъните на бивше гадже
Когато се скарат или бъдат наранени от настоящият си приятел, доста жени звънят на бившия си. Няма нищо лошо да сте в приятелски отношения, но помислете дали не се чувате и виждате с него, когато ви трябва емоционална подкрепа. В такива моменти сте най-уязвими и нищо чудно от намерението само да поплачете на рамото му, да се озовете в леглото му…

Разказвате на всички, колко зле се държи гаджето ви с вас
И, естествено, преувеличавате на макс. Вижте, нормално е да споделяте на близките си приятелки и да се жалвате от него. Опасно става, когато го изкарвате по-черен от дявола пред цялото ви обкръжение – колеги, познати… За много жени това е подсъзнателна превантивна мярка. Тоест, искат да си имат оправдание, когато се впуснат в странична афера.

Скривате факта, че вече сте ангажирани
Все по-често се улавяте, че при нови запознанства не казвате, че вече си имате приятел. Или пък отговаряте уклончиво с: „Може би…“ или: „Нещо такова…“. Това е категоричен знак, че имате някакъв проблем с гаджето си и ви се иска да потърсите утеха другаде. Ако не искате да правите грешка, за която после да съжалявате, по-добре опитайте да се разберете с любимия си, а не да кръшкате.

Постоянно мислите за друг мъж
Няма какво да се лъжем, ние жените обичаме да флиртуваме. И в това няма нищо лошо, стига да е безобидно. Но, щом се усетите, че постоянно мислите за мъжа, с когото уж невинно се закачате, значи сте влезли в опасна зона. Съветваме ви веднага да се отдръпнете от него. Имайте предвид, че флиртовете са много подлъгващи. Нищо чудно да си втълпите колко прекрасен е другият и как той е всичко, което вашето гадже не е. Но това обикновено са измамни възприятия. Ако им се подадете, може много да съжалявате после!

Всичките тези признаци гарнирате с повечко алкохол
Момичета, внимавайте! Почувствате ли се емоционално лабилни, не посягайте веднага към чашката. Особено, ако сте в компанията на някой, който е привлякъл вниманието ви. По този начин рискът да направите непростимата грешка се увеличава многократно!

Ако усетите някой от тези признаци, по-добре помислете добре за вашата връзка. Опитайте се да разберете какво ви липсва и дали нещата могат да се оправят. При положение, че осъзнаете, че нямате бъдеще, по-добре се разделете с любимия. Колкото и да боли, това е по-правилният вариант от това да го правите на глупак!
 


 

Коментари към "Как да разбереш, че си на няколко крачки от изневяра?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg