Защо мъжете предпочитат жени, които не търсят връзка? (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

 

Продължаваме с основните причини, които обясняват защо мъжете предпочитат жените, които не искат да се обвързват. 

 

7. Не се налага да показват съпричастност с проблемите ви 

Макар да знае, че не търсите обвързване, мъж който е успял да ви склони да излезете веднъж или няколко пъти с него, все пак знае, че няма да го допуснете съвсем близо до себе си. С една дума, няма да искате от него подкрепа, разбиране или дори обикновено изслушване на проблемите ви. Когато показвате, че можете да се справяте сама, вие заявявате своята независимост, а това е повод за респект от мъжка страна. Мъжът наистина се забавлява в отношенията си с жена, която му спестява излишната драма на личния си живот. Може да е незряло, но е факт.


8. Не се налага да синхронизирате графиците си 

Обикновено, в началото на една връзка, се налага постоянно да синхронизирате един с друг ежедневието и свободното си време. Това честно казано в определен момент се оказва досадно. Той трябва да дойде да ви вземе от другия край на града, след което да се съобрази с това, дали сте на работа или пък имате ангажименти. Накрая излиза, че правите и секс по график. Но, когато мъжете са сигурни, че на вас не ви пука дали ще се видите пет пъти седмично или само два, тогава те спокойно могат да си вършат своите неща, без да гонят времето и да бързат за срещите ви. А, дойде ли уикендът, ще намерят достатъчно време и енергия, за да си прекарат добре с вас. 


9. Не им се налага да се срещат с приятелите ви 

Когато жената ясно поставя условия от типа „това между нас не е връзка”, тя не очаква от мъжете да бъдат част от нейния живот извън спалнята. Не се налага да бъдат мили с приятелите й, нито да се срещат с тях, нито да празнувате заедно празници и делници, рожденни дни и т.н. Така ще бъдете преследвана и ухажвана, без излишните преструвки от негова страна, че много се кефи на приятелките ви и няма нищо против да ги вземете с вас на срещи за кафе или вечеря. 


10. Телефонът му не звъни постоянно 

Мъжете страшно се дразнят, когато по цял ден им звъните и пращате безброй съобщения, на които се предполага, че трябва да отговорят. Но, знаете ли какво ги подлудява повече? Да получават НУЛА обаждания и смс-и. Всеки мъж знае, че когато някоя си пада по тях, тя всячески се опитва да окупира живота и ежедневието му. Започнете ли да се чувате всеки ден или да си пишете, това между вас ще заприлича на връзка. Затова, ако те не получат дневната си доза внимание по електронен път от вас, веднага започват да си мислят, че не са достатъчно желани, което ги кара да се стараят да ви се харесат и да пожелаете да им пратите смс, ей така без повод. Хитро, нали? 


11. Приятелите му няма да му се подиграват 

Колкото и тъпо да е, все пак приятелите на нашите половинки се шегуват помежду си всеки път, когато им се отдаде повод. Ако ви води на романтични уикенди или ви подарява цветя, те веднага ще му се присмеят, макар и на шега. Но, когато той прави подобни неща, за да ви вкара в леглото си и да ви убеди, че си заслужава да сте с него, то автоматично печели тяхното одобрение и респект за успешното завоевание. 

 

12. Няма опасност да ви разбие рърцето 

Дори мъжете да са свине, трябва да признаем, че те рядко умишлено желаят да ви разочароват. Май Шекспир беше казал: "Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо? Защото не чакам нищо от никого.  Да чакаш винаги боли. Животът е кратък. Затова обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай. Живей за себе си и запомни - преди да говориш - слушай, преди да пишеш - мисли, преди да нараниш - чувствай, преди да мразиш - обичай, преди да се предадеш - опитай! Преди да умреш - ЖИВЕЙ!” Мили дами, това е факт. Зад вашите сълзи и разочарования се крие само едно нещо и това са собстевните ви несбъднати очаквания и мечти. Ако се стараете да се забавлявате повече в насотящето и по малко се обсебвате от бъдещето, мъжете ще се задържат около вашия щастлив ореол, а не около влажните ви очи, които чакат да чуят: „Винаги ще те обичам!”


13. Просто е забавно 

Жените, които не търсят обвързване, обикновено не прекарват съботите си пред телевизора, с купа пуканки, гушнати в някого. Затова, срещите им с мъже се случват по барове или партита. Неофициалните двойки имат много по-интересен социален живот, от онези, които са „сериозно” обвързани с дивана в хола и леглото в спалнята.

 

Първата част на статията можете да видите тук!
 


 

Коментари към "Защо мъжете предпочитат жени, които не търсят връзка? (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg