Защо изневерява той?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Мили, дами, какво мъжете възприемат различно от вас?! Да, все по-малко се различаваме, но все пак: Мъжете усещат секса по различен начин!

За много от вас сексът е емоционален акт на любов, за нас, мъжете, е силно желание, породено от моментно състояние. Вие си представяте секс с непознат, а ние не... на нас непринудено ни се случва. После се прибираме, събуваме си обувките, взимаме един бърз душ и сядаме да вечеряме... и сякаш нищо не се е случвало. Ако случайно нещо се разбере - ще му мислим! Животът продължава - защо да бъркаме секса с любовта?!

Знам какво си мислите в момента... Че това наистина е жалко! Нека все пак да върнем лентата по-назад. Та нали имаше моменти, в които той не можеше да отдели поглед от вас. Беше готов да преобърне света, само за да притисне ръката ви в скута си и търпеливо да изчака, докато вие го дарите с усмивка.

После се появи тя - рутината. Скучното ежедневие беше толкова приятно в началото, после стана поносимо... и накрая просто си свикнахте един с друг...

Мъжът свиква с всичко това. Не се срамува да споделя с приятелите си и винаги подчертава колко готина e приятелката му. Рядко би могъл дори да се загледа по друга жена. Какво се случва обаче, когато новата млада сексапилна колежка му се усмихне "дружелюбно", надявайки се да спечели много бързо симпатии на новото работно място? Ами нищо! Той й отговаря с приветлив, позитивен тон: "Добре дошла при нас!"... По-добре щеше да я плесне по дупето!

Когато един мъж е щастлив вкъщи, това неминуемо е изписано на лицето му. Движението на тялото му, плътността на гласа му, цялостното му поведение... Всичко това неминуемо провокира необвързаните жени! Неколкократните защитни опити с репликата: „Аз съм щастливо обвързан!" само катализират желанието на младата жена!

Тук е моментът да попитам, дами, нека всяка една от вас да признае, не й ли се е случвало да прелъстява с поглед и малки жестове обвързан мъж?!?

Нямам нужда от отговора ви за да продължа историята си. Тя е винаги различна, но всеки път с еднакъв край. Кой мъж може да устои на млада, сексапилна колежка, която е приела като лична мисия да го има?! За нея това е важно в личен план - да се чувства уверена като жена и да продължи напред! Не, че тя би могла да си представи себе си в сериозна връзка с колегата. Не, по-скоро невинна забежка, която би могла да опише с: "да си поиграя малко".

Какво ли би могло да спре мъжа да не се поддаде рано или късно на изкушението?! Формулата е много проста. Когато липсват непровокираните скандали от ваша страна, когато всяка една среща е едно ново начало за връзката ви, когато във вашите очи той вижда разбиране и може да сподели всичко... Тогава мъжът е повече от отдаден. Той ви обича! Не се съмнявайте, първият човек, на когото той би споделил за "опасността", сте вие. Не му се сърдете и не го ревнувайте напразно. Дарете го със страстна целувка и му покажете защо вие сте неговото щастие!


 

Коментари към "Защо изневерява той?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg