Гол Майстор

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

"Всички мъже сте еднакви!" - каза тя и с нескрито задоволство запали цигара. Отворих уста, за да й отговоря по подобаващ начин, но се спрях! Защо да го правя?! Нима ще й се обадя на следващия ден? Не мисля!

Времето минаваше, всичко беше спокойно и по старо му. Една делнична вечер се прибирах късно към вкъщи, изморен от работа и безсмислени телефонни разговори, когато видях розово листче, залепено на вратата ми. Щях да направя, както обикновено - да игнорирам домоуправителката, но цвета на листчето ме накара да полюбопитствувам преди да го сгъна на топка и да покажа баскетболни умения с него в коша за боклук. "Обади ми се - 0876 56 33 **" - това беше прекалено, дори за вечно мрънкащата  домоуправителка, родом от Ямбол. Притеснен, започнах да въвеждам последователно цифрите в телефона. Нотка на неувереност премина през мен, преди да избера телефонния номер. Това ме направи още по-припрян и обзет от трескаво очакване... Започнах да набирам!

Да живее Nokia и мобилните телефони! На дисплея ми се изписа име. Веднага затворих. Това не беше непознат номер. Бързо отидох в меню "Последно набрани" и останах сериозно... изненадан. Последният набран номер беше тя: Ednakvi rusa.

Умората от тежкия ден мигновено изчезна. Побързах да се си налея един малък Maker's Mark и да седна усмихнат и с приповдигнато самочувствие на дивана. Добре де, всички мъже сме еднакви, но защо точно на мен се обади?! Вече с нетърпение чаках да й се обадя, за да си поговорим непринудено, да я чуя как е и... да разбера  с какво съм по-различен от еднаквите. Направих го! Поредният безсмислен разговор за деня ми беше факт. Разговорът беше 30 минути, но от него запомних - хареса ми секса с теб, хайде да го повторим. Не, че бях "различен" и "нещо особено". То пък "кой ли мъж в днешно време е"...

Вече нямаше и помен от усмивката на лицето ми. Сипах си още един, но вече голям Maker's Mark. Бях озадачен. Не какво означавам аз за тази жена, то беше ясно - нищо. Какво изобщо означаваше секса за нея? Да премине повече от половината град, да изчака някой да й отвори автоматично заключващата се входната врата, за да ми каже: "Ти си жалък, но искам секс от теб!".

Да, бе, няма проблем! Реших две неща - винаги да си оставям номера на телефона, след като вече съм получил от отсрещната страна и ... да й дам един житейски урок

Изчаках уикенда. Купих й букет от 17 рози, пратих ги по куриер, облечен целият в червено. Взех я от тях, облечен в спортно-елегантен костюм и тъмно-черна предизвикателна риза. Заведох я в стая на скъп хотел с огледало на тавана (обясниха ми, че е за младоженци, но не схванах смисъла). Бях се подготвил със специално розово масло за нея, което правеше кожата силно чувствителна за... дълго време. Почти 48 часа не сме излизали от стаята! Време, в което нейното отношение започна от: "Много си старателен, да не се влюби вече? " за кратко премина през: "Не спирай, това винаги съм го искала!" доста се задържа на: "Знаеш как да накараш една жена да се чувства желана!" почти бях сигурен, че ще свърши при втренчения поглед и думите: "Какво точно успя да направиш с мен?!", но не... От тук нататък ми е трудно да пиша. Бях безкрайно изненадан, че тя вместо да ми каже едва ли не: "Обичам те!" , ми каза: "Това беше най-хубавият секс в живота ми. Може някой ден да го повторим..."

Може?! ... Някой ден?!?!... Страхотен житейски урок дадох.... на себе си! Жената знае как да използва сексуално!

Все пак харесвах тази жена! Дотолкова, че да й вдигна няколко пъти телефона и дипломатично да й откажа с: "Да, да - много ми хареса... Да, да - ще е хубаво да го направим пак.... някой ден".  Мина повече от година, споменът за нея беше напълно избледнял, докато един ден непознат профил, с нито един общ приятел, не ми пусна покана във Фейсбук. Приех, за да мога да видя снимките... Хубави снимки на руса млада дама с малко дете и доста по-възрастен, "добре облечен бизнесмен" до нея. Тя изглеждаше щастлива и определено хващаше окото. Млада майка на поне две годишно сладко момиченце. Дано мъжът й да не прочете тази статия...


 

Коментари към "Гол Майстор ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg