9-те правила на щастливата жена

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Може ли щастието да се превърне в постоянен "спътник" в живота ни? Може и още как! Но всичко зависи от нас самите и това как ще се справим със собствените си емоции и начина, по който възприемаме света.


Решихме обаче да си направим списък с дребни(и не толкова) всекидневни правила на една щастлива жена!


1. Грижете се за себе си – дали ще сложите нов цвят червило или ще експериментирате с нов аромат, винаги си доставяйте удоволствието да изглеждате перфектно и най-вече – да се чувствате перфектно.


2. Не сменяйте гаджетата си като носни кърпички – истинските мъже не си падат по лесни момичета, а точно така ще изглеждате, ако всеки ден сте с нов мъж, нали.


3. Научете се как да поддържате дома си, но не се превръщайте в затворник на погрешното схващане, че единствената работа на жената е да бъде домакиня. Балансът е важен.

Навиците на щастливите хора


4. Избавете се от вредните навици – жената, която пие, пуши и псува(примерно), не само бързо ще се прости с красотата и здравето си, но и губи привлекателността си много бързо.


5. Научете се да се избавяте от стреса – обидата, гневът, завистта, ненавистта, агресивността, страхът, ревността – това са емоции, които съсипват физическото и психическо здраве, и предизвикват стрес, който води до различни заболявания. Научете се кои са лично вашите начини да се отпуснете и освободите от тези емоции – дали ще е хубавата музика или дългата вана, има много начини.


6. Разберете своята женска природа – част от силата на жената е в хармонията, която създава в света си или поне в семейните си отношения. Жената е тази, която дарява любов, поддържа и вдъхновява мъжа до себе си и детето си. Бъдете женствена и нежна и открийте своята сила.

7 научно доказани метода, за да сте щастливи


7. Обичайте не само със сърце, но и с ума си. Много са жените, които търпят разочарования, обида и болка, което им се отразява на отношението и постепенно мъжете започват да ги виждат като "вещици". Любовта си е отишла. Затова се замислете за бъдещето – наистина ли е подходящ този човек да споделите с него живота си, без да изпитвате желание да променяте характера му, навиците му? Какво ще остане след като отмине влюбеността?


8. Вземете най-доброто от този свят – жената е Богиня и трябва да живее като такава. Но не, това не означава наглост, фасони и арогантност, нито егоизъм. Това е жената, която живее по правилата на своята истинска природа, тази жена заслужава уважение и добро отношение, внимание.


9. Умението да бъдете щастливи, независимо от ситуацията – жената, а и мъжа, трябва да може да се освободи от отминалите ситуации, да прости и да не се фокусира върху лошите моменти. Щастието е личен избор и е емоция, а не предмет или пък друг човек.


 

Коментари към "9-те правила на щастливата жена":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg