9 неща, които се случват, когато срещнете човека на вашите мечти

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

" Истинската ви сродна душа е може би най-важният човек, който някога ще се срещнете, защото тя събаря стените ви и ви шамаросва, за да се събудите." – „Яж, моли се и обичай”

Да срещнете сродната си душата е нещо, което повечето хора очакват в живота си. Това може да отнеме много време и усилия да се срещнете с човека, с когото искате да останете до края на живота си. Много хора минават през възходи и падения във взаимоотношенията. Някои двойки се срещат доста дълго време, преди да разберат, че искат да бъдат заедно завинаги.

За други, това е като любов от пръв поглед. Сватбеният агент и автор, Лори Сю Брокуей обяснява: "Всъщност няма да се наложи да се чудите кога се случва истинското нещо. Обикновено има разяснителен знак, който ви позволява да разберете кога е дошла истинската любов - глас в главата ви, чувството, че я разпознавате или усещане в стомаха, че това е нещо специално за вас ".

Срещата с мъжа на мечтите се случва по различен начин за всяка жена, но има някои неща, които остават константа във всяка любовна история.

Тук представяме 9 неща, които се случват, когато срещнете мъжа на вашите мечти

1. Чувствата ви ще ви изненадат

Звучи така, макар и да изглежда глупаво "Ти си всичко, което не съм познавала и винаги съм искала", силата и дълбочината на чувствата ти ще бъдат изненада за теб, включително колко бързо се развиват тези чувства. Ще се почувствате, като че липсващо парче пъзел, внезапно попада на мястото, където принадлежи. Може да е малко смущаващо, но също така ще е истинско и вярно. Може да отнеме само няколко дни или седмица, за да откриете, че си мислите сериозно и задълбочено за чувствата си към него.

2. Вашите нови чувства ще бъдат естествени

Макар че това може да е ново и непознато, това не означава, че развитието на тези нови чувства ще бъде неудобно. Всъщност  ще го почувствате като най-естественото нещо в света. Вие дори няма да искате да се борите с него! Когато срещнеш човека на мечтите си, ще се почувстваш истинска и искрена.

3. Вашето привличане ще продължи да расте

Когато го видите за първи път, може да бъдете привлечени от начина, по който изглежда. Това е естествено. Но това привличане никога няма да се колебае или да спре. Ще нараства все повече и повече всеки ден. Независимо дали това привличане е физическо или емоционално, ще откриете, че вашите чувства продължават да се задълбочават всеки път, когато вие двамата разговаряте.

4. Няма да се боите да спорите

В някои връзки може да чувствате, че всеки аргумент ще бъде катализатор за края. Това обаче изобщо няма да се случи, когато срещнете човека на вашите мечти. Ако двамата се сблъскате с аргумент или несъгласие, ще знаете, че независимо от това, връзката ви е достатъчно силна, за да го понесе.Няма да се страхувате да кажете мнението си, защото ще знаете, че любовта ви е достатъчно силна, за да издържи.

5. Вие винаги ще се чувствате оценена

Емоционалната съвместимост между вас двамата никога няма да се провали. Няма да има липса  на увещания за любов и обожание. Когато се срещнете с човека на вашите мечти, никога няма да се съмнявате, какво чувства той към вас. Това може да е рядкост в много отношения и може да се окаже, че никога до сега не сте го чувствали. Не забравяйте никога, да не приемате тази любов като даденост и да оцените всеки миг от нея.

6. Намирате досадните навици на другия за чаровни

Всеки има своите малки странности. Някои от тези неща могат да бъдат досадни за други хора, като да познавате края на филма или да пеете фалшиво под душа. Въпреки тези глупави малки навици, вие не се дразните. В действителност, вие намирате тези странности за мили. Вие обичате недостатъците на другия , които други хора може и да не обичат.

7. Вие споделяте едни и същи цели

Когато се срещнете с човека на вашите мечти, вие ще го познаете по факта, че и двамата споделяте същата визия за бъдещето. Както обяснява клиничният психолог и експерт по връзките д-р Кармен Харра: "Сродната душа не означава непременно, че и двамата партньори винаги споделят едни и същи възгледи, но техните общи цели и амбиции съвпадат." "Следователно никога няма да работите един  срещу друг, за да постигнете живота, който искате да имате, защото и двамата ще искате еднакви неща.

8. Ще се чувствате в безопасност в компанията на другия

Двамата ще имате комуникация, която ви кара да се чувствате сигурни. И двамата ще се чувствате свободни да разказвате каквото и да е и ще знаете, че никога няма да бъдете съдени. Дори ако темата на разговора е трудна или емоционална, няма значение. Винаги ще се чувствате изслушвани  и вашите емоции и мнения ще са оценени.

9. Ще бъдете защитени във връзката си

Други хора, които заплашват връзката ви, вече не могат да бъдат толерирани в живота ви, като токсичен приятел, който ревнува от вашите взаимоотношения. Това може да е ново чувство за вас. Това усещане за защита може да бъде усетено, сякаш изплува от нищото, но в действителност е така, защото знаете, че това е човекът, с когото сте предназначени да прекарате остатъка от живота си, и вече няма да търпите външни влияния.

Да намерите човека на вашите мечти може да бъде едно от най-невероятните преживявания в живота ви! Но не се притеснявайте, ако все още не сте го намерили. Често такива взаимоотношения изискват време и усилия. Перфектният човек е там и просто ви чака. Но щом се срещнете с него, определено ще го знаете.


 

Коментари към "9 неща, които се случват, когато срещнете човека на вашите мечти":
Най-четени
9 естествени храни, които не съдържат глутен 9 естествени храни,...

Всъщност съществува доста...

18:39 | 06-15-18| Виж цялата статия
 
Поп иконата Марая Кери, се къпе в студено мляко Поп иконата Марая...

Защо да се къпете в минерална...

18:24 | 06-08-18| Виж цялата статия
 
10 забавни занимания с приятелки, които няма да ви струват цяло състояние 10 забавни занимания...

Приятелствата с общи...

17:52 | 06-13-18| Виж цялата статия
 
Колко дълго трае слънчево изгаряне преди да изчезне - и как да се ускори лечението Колко дълго трае...

Ние имаме отговорите.

20:15 | 06-12-18| Виж цялата статия
 
15 Цитата за връзките, които ще стоплят сърцето ви 15 Цитата за...

„Единственото щастие в...

15:50 | 06-18-18| Виж цялата статия
 
Фестивал Водна Кула Фестивал Водна Кула...

Творческа Резиденция Водна...

17:07 | 06-16-18| Виж цялата статия
 
9 храни с повече протеини, отколкото яйцето 9 храни с повече...

Грюер ?!О, дааа.

15:23 | 06-20-18| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg