7-те неща, заради които мъжете ни напускат

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Всяка жена поне веднъж в живота си се е питала защо някой я е изоставил. Не е имало изневери, планували са бъдещето и изведнъж - край… Какво стана, да му се не знае?! Разбира се, най-лесно е да си кажем, че мъжете са тъпаци без възможности за емоционално обвързване. Но дали наистина е така?

Да, той може и да не е бил много стока, само че за разпадането на една връзка винаги вина имат и двамата. Но сега ще разгледаме частта на нежния пол. Или запознайте се с 7-те неща, заради които мъжете ни напускат.

 

1. Жената става безинтересна

Без значение дали в леглото, или в комуникацията. Господата са наясно, че няма перфектни жени, но поне им се иска тяхната да бъде забавна и понякога непредвидима.

 

2. Не се разбирате

Скандалите са нормално явление в една връзка, но щом започнат да се появяват предимно от нищото, значи имате проблем. И той не е невъзможен за разрешаване, но просто на мъжете бързо им писва от безсмислени свади.

 

3. Той се срамува

Ако си качила солидно количество килограми или редовно те обзема ревнива параноя и започваш да подмяташ (къде на място, къде не) злобни коментари, то много скоро ще си останеш без мъж.

 

4. Тя води недостоен живот

Какво ще рече това? Не се прибираш по цели нощи, пиеш повече от него и баща му, взети заедно, натискаш се с всеки, който ти се усмихне… Абе с две думи – онова си, дето започва с П и служи за почистване.

 

5. Тя го използва

За пари, за отдушник, за отмъщение… Той все някога ще се светне за твоите скрити намерения. И да, ще ти бие шута.

 

6. Тя прекалено много се е променила

Това може и да е за добро! Само че, нека бъдем честни, с промяната идват и разминаванията в представите. Ти вече не си тази, в която той се влюби!

 

7. Тя изкарва повече пари от него

Ха, така! Мъжете са интересни създания. Ако му искаш пари, значи си използвачка. Ако пък си ги изкарваш сама и си независима, потъпкваш самочувствието му. Абе, май няма угодия, и това е! :)

 

Вижте още:

20 признака, че сте родени един за друг

Как изневеряват мъжете според зодията си?
 


 

Коментари към "7-те неща, заради които мъжете ни напускат":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg