6 начина да получиш невероятен оргазъм

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Оргазмът е физическа и емоционална кулминация на сексуална възбуда. Мъжете лесно получават оргазъм, но при жените това е малко по-трудно. Много жени не изпитват това удоволствие от секса, други страшно рядко. И да, страшно си е, оргазма е много важен.

Жените са в състояние да получат множество оргазми, за които човек може само да си мечтае. Споделяме с вас 6 съвета, които ще ви помогнат да получите невероятни оргазми всеки път.

 

Опознайте тялото си

Много жени се срамуват от телата си и никога не са се интересували какво ги възбужда и какво не. Не се срамувайте и опознайте собственото си тяло. Чувствайте се комфортно в него и го приемете такова каквото е. Не се опитвайте да живеете в нереални стандарти, определени от разни преправени снимки в списания. Научете се кой са вашите ерогенни зони и помогнете на партньора си да ги намери.

 

Упражнения за PC мускула

PC  мускула се простира от срамната кост до опашната кост. Укрепването на тези мускули спомага за изпомпването на кръвта, което пък води до оргазъм. Чрез свиване и отпускане на този мускул ще го направите по-силен. Това се отнася и за мъжете.

 

Релакс

Релакса е много важен за постигането на оргазъм, ако сте напрегнати вероятността да достигнете то такъв е нищожна, да не казваме, че е невъзможно. Не забравяйте да се отпуснете, както физически, така и психически. Не мислете за емоционалните проблеми на връзката си,докато правите секс,  ако имате такива. Гушнете се под завивките с вашия партньор с правилната нагласа, в противен случай цялото упражнение ще бъде безсмислено. Но също така не забравяйте, че силните емоции като гняв може действително да увеличат страстта и да доведат за по-добър оргазъм. Много хора смятат, че секса за сдобряване е фантастичен!

 

Контролирайте дишането си

Да се научите да контролирате дишането си, ще ви помогне много за получаването на оргазми. Дълбоките и дълги вдишвания могат да удължат или забавят оргазма, а когато сте готови, правете кратки и бързи вдишвания за увеличаване на сърдечната честота. Това ще ви помогне да получите голям оргазъм, всеки път...Чрез контролиране на дишането се контролира количеството кръв, което се доставя до тазовото дъно и така контролирате собствените си оргазми.

 

Използвайте секс играчки

Да помогнете на сексуалния си живот с помощта на секс играчки е чудесна идея. Например един вибратор може да ви помогне да се подготвите за вашия партньор. Има и други играчки, които могат да се използват по различни начини. Идеята е да се експериментира с нови неща, за да стане по интересно и вълнуващо. След като се потопите в света на секс играчките ще разберете, че има куп устройства изработени само, за да засилите вашите сексуални преживявания.

 

Разклати рутината

Рутината е най-лошият приятел на сексуалния ви живот. Това най-често се случва след брака или в прекалено дългите връзка. Но за да се уверите, че вашия сексуален живот все пак остава жив, не забравяйте да разтърсвате рутината от време на време. Нормални хора сме не порно актриси, но едно такова нехайство към интимните ни отношения с половинката влияе лошо на оргазмите ни. Буквално руши шансовете ни за такъв, изобщо. Опитайте с нови и различни позиции, гледайте някой порно филм или отидете на почивка. Увеличаването на любовната игра също е страхотен ход, защото очакването за секса е възбуждащо и увеличава шансовете за оргазъм.

 

Виж още:

Секс пози, с които да прикрием несъвършенствата си

Интимна гимнастика, за да си богиня в леглото!


 

Коментари към "6 начина да получиш невероятен оргазъм":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg