5 черти на лошото момиче, които мъжете харесват

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Така нареченото "лошо момиче"! Тя е дива, спонтанна, независима и открита за всякакви приключение. Може и да нямате този темперамент, но пък и не е нужно, за да имате онези черти на "лошото" момиче, които мъжете толкова много харесват.


Приключенски дух


Повечето мъже всъщност се страхуват да се установят на едно място, водейки живот в рутина. Затова и вероятно жената, която им оставя впечатление за предвидима, склонна към подобен скучен живот, не им допада особено. Когато наистина се укротят в сериозна връзка, ще предпочетат да бъде с жена, която знае как да бъде спонтанна и приключенски настроена, така че двамата да могат да разчупват скуката на всекидневния живот с по-динамични изживявания.


Увереност


Това сте го чували много пъти и вече би трябвало да сте наясно – хората, и мъже, и жени, харесват уверени личности. Нищо не краси жената така, както премерената, реална увереност, не прекомерното самочувствие без покритие, а онази увереност, която ѝ приляга като втора кожа. Жената, която знае, че е красива и способна, знае какво заслужава, винаги ще бъде предпочитан партньор.


Палавост


Няма да ви изненадаме, ако ви кажем, че почти всеки мъж иска жена, която да го изненадва в леглото. Която може да бъде много крехка и нежна в един миг, но в следващия момент да се превърне в мръсницата, за която той тайно мечтае. Не, не е нужно да бъдете такива по всяко време. Но ако умеете без свян да вършите палави неща и да влизате в такава роля, о, това ще му хареса.


Независимост


Чували сте онези твърдения, че мъжете се плашат от силни, интелигентни, независими жени. Но това не е съвсем така. Всъщност повечето предпочитат да бъдат с независима жена, която умее да се грижи сама за себе си. И която все пак ще им позволи да бъдат силния пол, да се грижат за нея и да я закрилят. Мъжът иска жена, която е напълно способна да живее без него, но избира да живее с него.


Съблазнителката


Обикновено от мъжете очакваме първата крачка, но и на тях им се иска жената да ги съблазни, първа да покаже желание за секс изживявания. Подобно на написаното по-горе за палавостта, не е нужно да бъдете водещата всеки път, но трябва да умеете да влезете и в тази роля.
 

 

Вижте още:

5 женски черти, които привличат мъжете като магнит

5 знака, че той не си пада по теб


 

Коментари към "5 черти на лошото момиче, които мъжете харесват":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg