5 начина за баланс

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Как да бъдем в хармония със себе си? За да се чувстваме добре и да имаме позитивна нагласа, която привлича повече хубави моменти.

Мислите

Начинът на мислене определя до голяма степен онова, което ни се случва. Когато мислите, мечтите, потребностите, не са в синхрон с нашите постижения, това проличава.

Затова е важно да изградим умението да бъдем свързани с чувствата и потребностите си.

Може в момента да нямаш голяма и мотивираща външна подкрепа, но разковничето е в готовността да балансираш между своите мисли и желания.

Качеството да бъдеш гъвкав

Това не означава да се огъваш пред трудностите. А да можеш адекватно да реагираш относно начина, по който се чувстваш, нещата, които се случват около теб, усещанията ти.

Отпочини си, отпусни се, а после се съсредоточи върху мислите си.

Виж цялата картина

Така, че да запазваш своите мисли и мечти, но и да имаш способността да усещаш и начина, по който енергията на взаимодействие с другите се променя, както и ти променяш нагласата си.


Реална представа и готовност, умение за решения

Ако мислите ти са негативни, то опитай се да мислиш според реалната ситуация и как можеш да я подобриш, така че да е ОК за теб. Вместо да започнеш да трупаш тревожни мисли.

Мисли така, че да постигнеш поне някаква част от целите. Стъпка по стъпка, или по-скоро, с решенията, постъпките, увеличаваш възможността за щастлив развой на събитията.

С градивни мисли, без да се затваряш прекалено

Същевременно остани с позитивна енергия към околните, без да се затваряш прекалено единствено в навити като на пружина мисли. Имай представа какво се случва около теб. С нагласа, че нещата са такива, но ти мислиш как да се случват още по-удовлетворяващо.

Вижте още:

Жената, която е себе си

Приказка за щастието
 


 

Коментари към "5 начина за баланс ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg