5 начина да се справите с неудобния сутиен

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети


Бельото и особено сутиенът са сред най-важните условия, за да се чувстваме наистина добре в кожата си. А когато се чувстваме добре, определено сме и по-самоуверени! Знаем обаче, че сред най-честите грешки в избора на бельо на жената е изборът на неподходящ размер на сутиена. И, сещате се, не са ни непознати проблемите като смъкващи се презрамки, стегната обиколка. Какво да правите, ако сутиенът ви е неудобен?


Носете сутиени с по-широки презрамки
Ако сутиенът ви причинява болки в раменете, много е вероятно тежестта на гърдите да е прекалено голяма за широчината на презрамките. Ключът тук е да подмените презрамките или да си избирате сутиени с широки такива. Колкото по-широка е презрамката, върху толкова по-голяма зона се разпределя тежестта и вероятността от болки намалява.


Чашки с повече покритие
Нещо, което много жени не знаят – наистина има значение колко точно покрива чашката за това сутиенът да е удобен. Най-добрият вариант е да избирате модели, чиито чашки имат пълно покритие, но да, уви, точно тези модели не са особено секси.


Нагласете презрамките
Важно е да направите това, няма как просто да си купите сутиен и той като по чудо да ви пасва идеално. Неслучайно презрамките на сутиените са с регулируема дължина. Трябва да пасват на вашите мерки, за да дадат най-добрата опора на гърдите.


Сутиен тип бюстие
Всевъзможните дантелени и украсени с какво ли не сутиени изглеждат страхотно – особено пък ако имате малко по-така планове за вечерта  - но истината е, че украсата по тях може да раздразни кожата и да ви докара излишни проблеми. Научете се да си "почивате" от тези красиви сутиени, като носите меки памучни спортни сутиени, тип бюстие или тениска.


Сменяйте
Сигурни сме, че почти всяка жена поне веднъж си е купувала сутиен, който е харесвала толкова много, че не ѝ се е искало да се разделя с него. Но е добре да знаем, че сутиенът си има живот, след който губи формата си, еластичността си и опората и се превръща по-скоро в проблем, който може да навреди на добрия вид на гърдите ви. Затова не се колебайте да сменяте по-често сутиените си.

 

Вижте още:

10 съвета как да изглеждаме елегантно

15 съвета за стил от модните експерти
 


 

Коментари към "5 начина да се справите с неудобния сутиен":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg