5 знака, че връзката ви няма да оцелее

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

На всички ни се иска новата ни връзка да е онази, единствената, която ще трае до гроб. Уви, по-често се случва да останем разочаровани и в графата "необвързани" отново. Често обаче от желание да запазим на всяка цена връзката не виждаме знаците, които ясно показват, че химията я няма и нещата няма да се получат.


Искате да го промените или пък той вас
Желанието да промениш партньора си никога не е добър знак. Това, че не го приемате такъв, какъвто е, е по-скоро знак, че не сте съвсем влюбена в него и не сте щастлива с това, което е той. И обратното.


Изпитвате съмнения
Човекът е забравил как да слуша вътрешния си глас, но истината е, че интуицията ни рядко греши. Ако нещо ви човърка, ако имате някакви съмнения, поговорете сама със себе си, откровено, за да разберете дали наистина искате да бъдете с този човек.


Срамувате се един от друг
Не обичате шегите му и ви става криво, когато започне да ги пуска в компания? Или пък той все ще каже нещо, което ви засрамва? Ако имате някакви притеснения от компанията му пред други хора, това всъщност означава, че нещо в него не ви харесва. И то не ви харесва и във времето насаме. Вместо да се обиждате един друг, като си правите забележки, помислете дали не е време за раздяла.


Тотално различни мнения
Може и да се твърди, че противоположностите се привличат, но ми се струва, че това е само оправдание за младежките ни залитания. В живота на зрелия човек, който е напълно наясно със себе си, не се получава така. Как да споделя живота си с човек, който за всяко нещо мисли напълно различно от мен? Едно е да има разминаване в мненията за някои неща, друго е то да е по всички въпроси.


Нямате много общи интереси
Нещо подобно на горното. Щастливите двойки обикновено споделят и общи интереси. Това може да е много сериозна искра, която разпалва страстта. А не една или две връзки са възникнали, именно защото двамата споделят някаква обща мания(така да го кажем). Трудно е да се дистанцирате от половинката, когато вършите своите си неща или той върши неговите си.

 

Вижте още:

8 причини да разкараме гаджето

5 знака, че той не си пада по теб


 

Коментари към "5 знака, че връзката ви няма да оцелее":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg