5 емоции, които изпитват щастливите двойки

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той


Когато сте с идеалния за вас човек, нещата сякаш вървят по вода, дори и да възникнат разногласия, те се приемат и решават с лекота и всичко се случва плавно и спокойно. Но не всички имат този късмет. А много често дори, подтиквани от несъзнателни блокажи и комплекси, стоим във връзки, които не ни носят истинско щастие, не ни удовлетворяват и не успяваме да постигнем хармонията на истинската любов. Двойките, които сякаш са предопределени един за друг, изпитват всички онези невероятни, невъзможни за описание чувства, които ги карат да летят.


Комфорт
Успешната, щастлива връзка няма как да не донесе удовлетворението, усещането за пълноценност и удобството да бъдеш в компанията на човека, когото обичаш. Дори при всички всекидневни ситуации. Смеете се, радвате се на нещата, тъгувате, ядосвате се – заедно! И винаги, винаги се чувствате удобно един с друг.


Целенасоченост
Партньорът ви трябва да ви кара да се чувствате така, сякаш сте способни да понесете света на раменете си. Истинската любов отключва всички качества и таланти, а половинката ви е винаги плътно зад вас, подтиквайки ви към успеха – в кариерата и в живота изобщо.


Сигурност
Когато имате силно рамо до себе си и двамата изпитвате истинска любов един към друг, усещате сигурност. Знаете, че каквото и да ви се случва, има един човек, който ще бъде винаги до вас. И това усещане идва съвсем естествено, без да има нужда да се доказва.


Страст
Щастливите във връзката си хора усещат вълнение и тръпка от всяко докосване, колкото и малко да е то. Усещат нетърпение да имат своето време насаме и да усетят топлата кожа на другия. Тази тиха страст остава във времето и вълнението от близостта на другия може да го има, дори след появата на децата и след много години.


Благодарност
Трудно е да откриете някого, който е точно за вас и който ще ви допълва така съвършено. Но когато го откриете, сърцето се изпълва с благодарност за това, което имате. Ако имате такъв човек до себе си, не пропускайте и ден, без да му припомните колко много значи за вас.

 

Вижте още:

8 причини да разкараме гаджето

5 знака, че той иска да направиш първата крачка
 


 

Коментари към "5 емоции, които изпитват щастливите двойки":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg