5 глупави женски трика за съблазняване на мъже

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако търсите еднократен секс, няма почти никакво значение как ще подходите към мъжа. Защото, ако нещата не ви се получават, накрая директно ще заявите своите намерения. Но, ако сте от жените, които предпочитат любовният им живот да е споделен с постоянен партньор, следващите редове са за вас.

 

Всяка жена използва различни методи да съблазни желания господин. Някои се правят на недостъпни, втори залагат на остроумие, трети на красивото си тяло. Само че из десетките женски трикчета има и такива, които ни карат да изглеждаме доста глуповато. Ние избрахме 5-те, към които дамите най-често прибягват.

 

1. Техниката с палавия поглед

Като цяло в нея няма нищо лошо, но повечето жени пропускат едно много важно условие – тя трябва да бъде отрепетирана пред огледалото! Защото често се получава следното разминаване – ти си мислиш, че секси въртиш очи и пърхаш с мигли, а изглеждаш като неадекватна мадама, която гони с поглед мухи.

 

2. Съгласяваш се с всичко

Основно правило за съблазняване на мъж – да го предразположиш. Но как разбират това повечето момичета? Съгласяваш се с него за всичко, смееш се на всяка тъпотия, която изцепи и го гледаш с нескрито обожание. Къде е проблемът? Първо е прекалено рано за това поведение! Ще му станеш безинтересна още на десетата минута. И второ – има реален риск да изглеждаш леко откачена.

 

3. Съблазнителна поза

Навеждаш се към него така, че гърдите ти да се открият. Или си с гръб, подпряла лакти и дупето ти е подканващо издадено. Или правиш нещо по-дръзко като прословутата сцена с Шарън Стоун в „Първичен инстинкт“. Всичките тези неща мъжът разбира само като едно-единствено послание – „Искам да правим секс.“ Лошото е, че едва ли в съзнанието му ще се разиграе ситуация, която стига по-далече от секс

 

4. Бавен танц с притискане

Пускат бавна песен, каниш го на танц и се отъркваш уж невинно в гениталиите му. Нека бъдем честни – повечето мъже не обичат да танцуват! Така че още тук си направила грешка. Но да речем, че тя не се отрази фатално на флирта, по-добре е да го оставиш той да реши дали ще те притисне по-силно до себе си, или не. Ако му се предложиш по този начин (защото той точно така ще изтълкува поведението ти), пак няма да бъдеш приета сериозно.

 

5. Помощ от приятелка

Супер смешно е да пратиш вярна дружка, която да го подпита дали те харесва. Това е толкова детински метод, че просто няма накъде. Ако сте решили да предприемете първата крачка, задължително го направете сами.

 

Вижте още:

Какво е първото нещо, което мъжете забелязват в нас?

Как се покорява мъж за 5 минути?
 


 

Коментари към "5 глупави женски трика за съблазняване на мъже":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg