4 упражнения за тънка талия

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Колко е секси женският силует с изящни извивки точно където трябва! Но ако талията ви е започнала да губи елегантността си, включете в режима си упражнения, които ще я изваят и ще направят силуета ви още по-секси.

 


Тези 4 упражнения действат ефикасно в изчистването на талията от излишните мазнини, а и не само талията!


1. Седнете на пода, поставете лактите и сгънете коленете си под ъгъл от 90 градуса. След това повдигнете и изправете краката, бавно изправете ръцете напред. Приведете се леко напред и се върнете към предишното положение. Повторете това движение 20 пъти.


2. Седнете с гръб на стената, върху кърпа(ако подът се пързаля); коленете и гърба са изпънати, дланите са на пода. Сега стегнете корема, коленете приближете към себе си изправете краката нагоре. Направете това в 3 серии по 10 пъти.


3. Легнете на една страна, изпънете краката и стиснете кърпа между тях. Облегнете се на лявата си ръка и изправете тялото върху нея, като повдигнете и краката(стъпалата са опора). Задръжте няколко секунди и отпуснете. Повторете упражнението по 10 пъти на всяка страна.


4. Легнете по гръб, поставете кърпа под долната част на гърба; свийте колене, ръцете са до тялото ви. Вдигнете десния крак върху лявото коляно и повдигнете пръстите на левия крак. След това стегнете корема и повдигнете бедрата възможно най-високо. Отпуснете и повторете упражнението 10 пъти с всеки крак.
 


 

Коментари към "4 упражнения за тънка талия":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg