18+ Най-извратените неща, които хората правят с телата си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Внимание! Следващите снимки не са подходящи за хора със слаб стомах и непоносимост към кръв.

Повечето хора премислят внимателно преди да променят нещо във външния си вид. Така е с всичко – смяна на прическата, нова татуировка, пластична корекция... Разбира се, има и по-решителни, обожаващи да правят нещата със замах. Но съществуват и хора, за които пластичния „тунинг“ е детска игра, затова те не просто променят визиятята си, а превръщат телата си в нещо, което шокира останалите.

Вижте някои от най, най-извратените трансформации на човешкото тяло.

Татуировка в окото

Всъщност инжектирането на боя в роговицата не е новопоявила се човешка мания, а стара медицинска практика, чрез която са се коригирали несъвършенства. Днес татуировката в окото е станала изключително популярна в ъндърграунд средите и определено една от най-шокиращите трансформации, които някога сме виждали.

 

Скарификация

Не просто да изрисуваш татуировка върху тялото си, а да я издълбаеш – ето на това казваме „Трай,бабо, за хубаво!“. Ама хубаво, хубаво, колко да е хубаво? Според нас скарификацията е една стъпка след границата с извратеното! Вие как мислите?

 

Bagel head

Преведено, тази тенденция, означава горе-дули това – поничка върху челото. Не се шегуваме! В Япония са полудели по инжектирането на разтвор, който образува голяма подутина върху главата с дупка в средата. Защо го правят? Идея си нямаме! Но следващите снимки не са примери за гигантски тумори, а поредната човешка лудост.

 

3D импланти

Някои хора страшно много се кефят да поставят разни фигурки под кожата си. Това са така наречените 3D импланти. Те крият сериозни рискове, защото, ако кожата се опъне прекалено много, това може да създаде големи неприятности. Обикновено специалистите, които поставят имплантите, започват с по-малък размер и след време постепенно го увеличават.

 

Змийски език

Всички сме чували за хора, които са залитнали в желанието си да бъдат животни. Котки, змии и всякакви представители на фауната. Все повече се увеличава броят на тези, които се подлагат на операция, за да разделят езика си на две, досущ като змийски.


 

Коментари към "18+ Най-извратените неща, които хората правят с телата си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg