14 малки неща, които карат жената да се чувства красива

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Може и да изкарваме часове пред огледалото, за да изглеждаме перфектно, но във всекидневието ни има малки жестове, които могат да накарат всяко момиче незабавно да се почувства по-красиво.


Няма нужда от много усилия, важно е да знаете коя точно своя струна да подръпнете, за да засияете с увереността, че сте истински красива, нали? Какво ще кажете за тези 14 малки неща, които могат да накарат жената да се чувства красива? Не ги забравяйте!


1. Усмихнете се на света
Усмивката помага да създадете позитивно впечатление у другите, но и не са само – колкото повече се усмихвате, толкова по-добре ще се чувствате.


2. Не забравяйте червеното червило
Може и да е в бери нюанс или коралово – няма значение, говорим за онова дръзко за вас червило, което ви кара да се чувствате специална. Имате си такова, нали?


3. Сменете всекидневните си дрехи за нещо щуро
Нищо не може да ви разведри и накара да се чувствате наистина приковаваща възхитени погледи така, както различното облекло. Ако носите дънки всеки ден, този път облечете рокля. Ако носите само земни тонове, този път облечете ярко розово, синьо или жълто.


4. Сложете си чифт красиви обеци
Това е много приятно разнообразяване на рутината – много често жените носят едни и същи обеци. Различното, това, което разчупва рутината, винаги носи усещане за нещо специално и красиво.


5. Сменете пътя на косата си
Ей това наистина работи! До толкова, че дори са ми честитили новата прическа. Прехвърлете косата на една страна, на дълбок път, така мистериозно ще покриете едното око и незабавно ще се почувствате много по-привлекателна.


6. Опънете раменете и изправете стойката
Добрата стойка показва тялото ви в най-добрата му светлина. Така че – изправете се!


7. Не връзвайте косата на опашка
Или кок. Ако обикновено си носите косата вдигната, защото, да речем, работата ви изисква строг стил, този път я пуснете и покажете на всички каква разкошна грива имате.


8. Инвестирайте в добър сутиен
Добре прилягащият сутиен придава на външния вид незабавно подобрение, да не говорим, че ще се чувствате удобно и с повече увереност.


9. Носете си обувките на ток
Ако обичате обувки на ток, обуйте ги – нищо, че е много вероятно да не може да ходите на тях. За много жени обаче това е начин да се почувстват малко "по-така".


10. Бъдете уверени в себе си
Нищо не прави една жена толкова привлекателна и красива, колкото собственото ѝ излъчване, че е уверена в това.


11. Добавете цветен акцент към скучния тоалет
Ако трябва да сте облечени само в сиво, черно, бяло или изобщо в един тон, добавете някакъв цветен акцент като шал, например. Това ще ви придаде усещане за още по-стилно излъчване.


12. Сменете чантата си
На работа може и да носите една и съща чанта. Ако случаят е такъв, сменете я – ще се изненадата каква ще бъде разликата!


13. Направете си грима си по-различно
Много жени изпадат в рутината на една и съща грим визия и постепенно околните спират да забелязват разликата. А и самата жена вече не вижда гримът да подобрява нещо във вида ѝ. Затова, ако сте свикнали с един и същи грим, осмелете се и го променете.


14. Смейте се на глас
Непринуденият смях е много привлекателен. Настроението ви ще е добро, а и ще се чувствате на върха.

 

Вижте още:

5 навика, които издават ниско самочувствие

10 начина, по които силните жени се справят със света


 

Коментари към "14 малки неща, които карат жената да се чувства красива":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg