11 дразнещи Жената мъжки навици

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Много ни се иска да не е така, но истината е че господата добре умеят да дразнят, ако решат, а даже май и без да искат?!

Ето няколко неща, с които доста прекаляват или поне са на прав път да бутнат и без това прелялата чаша на дамите!!!

1. Прекалена мания по спорта, пред телевизора…

Много рядко мъжете не се увличат яко по спорта, стигайки до свещени правила, ако случайно гледат мач! Е, имат си право на това, но по-добре да не изпадат в крайности…

2. „Нищо ми няма!” Всичкооо е ОК!!!

И после ние сме се правили на нацупени, на лицемерки! Мъжете обаче също си имат кисели моменти и дори хем киселеят, хем нищо им няма. А на нас ни става едно неприятно…, и доста дискомфортно… като за дами!

3. Дребнавост

Съвсем не приляга на мъжа, който иска да закриля дамата, да я прави щастлива… И разбира се, че не всички се държат така, но факта, че го коментираме по въпроса, значи че не е ок .

4. Егоцентризъм

Това по принцип е както човешко, така и отричащо истинската човещина, качество, ако доста натежава и се проявява!

5. Стиснатост

Е, не че и ние не сме понякога…, но май не е много мъжко като че ли, ако има такива господа.

6. Неувереност

За това качество някак си съвсем не гласуваме с одобрение. Нали именно от вас сме гледали и сме се възхищавали дори, колко можете?!

7. Липса на цели

На жените съвсем не им влияе добре да сте като пиле в калчища или да се шляете като муха без глава, без цел и посока… И май и без мислъл...

А да не говорим да нямате и порив за движение. Не. Не бъдете такива, господа.

8. С какъвто се събереш, такъв ставаш

Да се влияете лесно, особено за кофти неща, от всеки, с който се сприятелите, по някое време... Това вече много ви снишава в очите ни. И в мислите… А сърцето направо го боли!

Много кофти качество, ако може да се нарече такова?!

9. Мързел

Ами, ако не сте и някой гений, как, кажете се търпи!!!

10. От сто кладенеца вода

Тогава жената определено започва да се пита дали не е подценила хората, с които просто е можела да проведе разговор, в който отговорът не се състои в зацикляне на редица причини нещо просто да не се случи.

Нещо от рода: Ще ми пренесеш ли онази, тежка, щайга, за да мога да подредя нещата от нея…? Да, ноо тази щайга…, тези нещааа, ще изпуша една цигара, да си довърша само и стотната компютърна игра. Абе откъде изобщо се сети за тази щайга. Остави тая работа…

11. Много шум за нищо

А после ние сме правели от мухата слон. Ами, когато ни се сърдите за щяло и нещяло, или ни се усмихвате, а се пържите като на бавен огън, да знаете, пържим се и ние!!!

Господа, недейте така, идва празника на Жената, поне на него се замислете за Ежедневните си, недобри за нежната половинка, а и за вас, навици!
 


 

Коментари към "11 дразнещи Жената мъжки навици":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg