10 beauty грешки, които дразнят мъжете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Или поне никак не ги харесват, а да не говорим, че убиват мъжкото желание още в зародиш.


Така както на нас не ни харесва боцкащата му брада, така и той си има няколко неща, свързани с разкрасителните ни ритуали, които със сигурност забелязва и никак, ама никак не харесва. Ето кои са beauty грешките, които потискат желанието на мъжа.


Твърде много фон дьо тен
Слоевете фон дьо тен, тониран крем, коректор, хайлайтър, пудра, които обикновено използваме, за да получим перфектното контуриране, стават забележими и, да си признаем, не особено приятни на пипане. Изберете лек фон дьо тен и ползвайте коректор, само ако имате петънца за прикриване.


Твърде много спирала
Малко tricky си е да нанесете няколко слоя спирала, без да се получи ефект "паежки крачета". Не проваляйте визията си с кукленски мигли и заложете на спирала за издължаване, като внимавате колко слоя нанасяте.


Твърде много парфюм
Оу, да, знаем го това – пръскаме ли, пръскаме, просто толкова харесваме уникалния аромат на новия ни парфюм, че ни се иска да се обгърнем в облак от аромат. Неволно обаче прекаляваме и мъжете усещат това. И не им харесва. Номерът е да не правите повече от три впръсквания, ако ползвате парфюм, и четири за тоалетна вода.


Не съвсем гладка кожа
Ако използвате добрата стара самобръсначка, за да приведете в секси вид краката, то направете го вечерта – през нощта краката се подуват и на сутринта може да пропуснете косъмчета. Сменяйте често самобръсначката, за да няма пропуски.


Сухата кожа
Това и на нас самите не ни е приятно, нали, момичета? Сухата, белеща се кожа е неприятна за галене, затова не забравяйте богато овлажняващите лосиони веднага след душ.


Оранжев тен
Деликатното бронзово сияние по кожата е просто разкошно, но много дами прекаляват с автобронзантите и се сдобиват с оранжева кожа. Внимавайте при избора – заложете на такъв, който е само тон по-тъмен от естествения цвят на кожата ви.


Лепкави устни
Много обичаме глосовете, които оставят стъклен ефект върху устните, но, уви, много от тях са и доста лепкави. И това не остава незабелязано от господата. Изберете лек глос, който няма да ви създаде такъв проблем.


Заплетената коса
Някои мъже(а може и да са всички) обичат да прокарат пръсти през дългата ви грива, когато нещата се разгорещят. Но ако косата е заплетена, моментът се разваля.


Прекален опушен грим
Опушеният грим е станал класика и задължителен елемент във всяка съблазнителна визия. Но когато изберете тежки, тъмни сенки, нещата излизат от контрол и ефектът става дефект. По-добре опитайте много деликатен и ефирен опушен грим.


Дръзкото червило
Прекалено яркото червило, когато сте на среща, не е вариант. Защото когато ви целуне, рискува да заприлича на клоун. И той знае това. В такъв момент заложете на сигурното – неутрално розово червило е най-добрият ви приятел.
 

 

Вижте още:

Женските недостатъци, които мъжете харесват

10 въпроса, които не трябва да задавате на половинката си


 

Коментари към "10 beauty грешки, които дразнят мъжете":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg