10-те неща, които мъжете първо забелязват във външния вид и поведението ни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Чудили ли сте се какво първо забелязват мъжете във външния ви вид? Отговорът е всичко! Мъжете оглеждат от главата до петите.Те забелязват дори малките детайли, които никога не бихте предположили, че им правят впечатление. Дами, вижте нашия списък с 10-те неща, които забелязва всеки мъж при първа среща.

Усмивката

Чрез усмивката мъжът лесно може да разбере какво е настроението ви. Както се досещате искрената усмивка прави добро впечатление, но и по-саркастичната също върши работа.  Но както и да се усмихвате, трябва да знаете, че това дава най-силен сигнал за отношението ви към него.

Смехът

Мъжът ще се чувства добре, когато вижда, че се забавлявате на шегите му. И бъдете сигурни – обожава, когато се подхилвате под носа си на поредната глупост, която е казал. Това не означава да се смеете непрестанно. Просто не пропускайте да се забавлявате искрено, защото това е най-важната съставка за доброто настроение и на двама ви.

Очите

Мъжете първо се заглеждат в цвета на очите, а след това в самия поглед. За някои е много важно той да бъде секси, за други невинен – въпрос на личен вкус. Но няма мъж, който да не обожава, когато го гледате право в очите. Всеки би искал да се изгуби в загадъчността на погледа ви.

Самочувствието

Никой не обича да общува с неуверени и плахи хора. Не забравяйте, че няма по-красива жена, от тази, която носи самочувствието, което си е заслужила. Мъжете наистина са луди по мацките, които знаят цената си. Покажете колко сте уверени в себе си и няма да останете незабелязана.

Отношението към околните

Сигурни сме, че често си правите изводи за мъжа по отношението му към околните. Е, и мъжете правят същото. Те слушат внимателно всяка ваша дума и наблюдават цялостното ви отношение към хората. В такива моменти се старай да не показвате най-грубата си страна, защото тя може само да отблъсне силния пол.

Маниерите

Освен отношението ви към околните, силно впечатление ще му направят и маниерите ви. Старайте се да не ги натрапвате, защото това прави лошо впечатление. Не забравяйте винаги да благодарите за жестовете, които прави – като отваряне на вратата, плащане на сметката или за това, че ви е направил комплимент.

Косата

Да, мъжете забелязват прическата! Дори и се вглеждат в цвета, дължината и подстрижката. Поддържайте косата си здрава и чиста, защото тя наистина прави много силно впечатление на господата.

Маникюрът

Изпочупените нокти и изтърканият лак не са никак привлекателни, а и са видим сигнал за това, че не държите на външния си вид. Не избирайте твърде екстравагантни форми и цветове за маникюра или педикюра си, защото това може да отвлече внимание от сами вас.

Дрехите

В никакъв случай не са най-важни, но определено имат значение. Облеклото говори много за вкуса и възприятието ви за света. Погрижете се дрехите ви да предават посланието, което искате мъжът да получи.

Обувките

Определено не остават незабелязани. Погледът на господата се върти предимно около зоната на бедрата, но в един момент стига и до стъпалата. Затова дами винаги носете чисти обувки, които отговарят на стила, в който сте се облекли. 

 

Вижте още:

Как да го впечатлиш на първа среща?

Кои са най-изкусителните жени


 

Коментари към "10-те неща, които мъжете първо забелязват във външния вид и поведението ни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg