Шокиращата изповед на любовницата на Аштън Кътчър!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини
Шокиращата изповед на любовницата на Аштън Кътчър!
Снимков материал: Toy boy,Us magazine

23-годишната блондинка - Сара Лайл, която е на път да разруши 6-годишния брак на Аштън Къчър и Деми Мур, реши да разкаже всичко за прелюбодеянието си с новия мъж от „Двама мъже и половина”.

Никой не се съмняваше, че един слънчев ден това откровение ще излезе в пресата. Може би момичето е търсило издание, което да й предложи най-добрата цена за пикантната й изповед. Е, оказа се, че това е американският таблоид Us Weekly. В последния му брой Сара прави шокиращи признания на Сара, говорейки за с подробности за секс приключението си с Аштън. Но стига толкова приказки, да караме по-същество...

В навечерието на 24 септември Кътчър решил да се възползва от възможността, че Деми работи на снимачната площадка и решава да си спретне парти в луксозен апартамент в Hard Rock Hotel, Сан-Диего. Постепенно гостите се разотиват и на местопрестъплението остават само Аштън, Сара и нейната приятелка: „Той просто се приближи и ме целуна!” - казва Сара. „И след това неусетно се оказахме напълно голи, но имах чувството, че всичко се случва съвсем естествено." – допълва тя

В своя защита Сара твърди, че Аштън е казал, че напуска жена си. Тя, разбира се, веднага му повярвала. И след като се позабавлявали в джакузито, към 6 сутринта, те се заели с нещо още по-приятно – секс.

„Сексът беше хубав. Нямаше нищо странно или извратено.” – казва тя и допълва, че след това са си говорили за астрология (и Сара, и Аштън са водолеи – бел.ред.), религия, любов и дори политиката. „Той се смееше на всичко, което казвах” – споделя малко обидена Сара. Но това не попречило да има още един тур в леглото, след което Аштън казал: „Обичам такива моменти. Аз съм на 90% актьор и през повечето време се преструвам. Ето защо ценя такива ИСТИНСКИ моменти”.

Ех, Аштън, Аштън... Май, щеш не щеш, НАИСТИНА ще ти се наложи да се разделиш с Деми!
 


 

Коментари към "Шокиращата изповед на любовницата на Аштън Кътчър! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg