Хороскоп 2016 - СКОРПИОН

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

През 2016 г. Скорпионите ще се научат как да балансират между всички сфери на своя живот. Ще грабите от всичко с пълни шепи и ще вървите по пътя, който ви е отреден без да се отклонявате, гонейки всяка цел, която си поставяте. Можете да бъдете сигурни, че ще постигнете всичко, което желаете, ако сте последователни в мислите идействията си.

 

Любов

 

Тази година ще бъде решаваща за обвързаните. Ще трябва да решите окончателно как да завърши връзката ви – с брак или може би с окончателна раздяла. Слушайте вътрешния си глас и добре обмисляйте решенията си, за да не съжалявате по-късно.

Ако сте женени, ще се сблъскате с някои трудности, които ще произтичат от това, че няма да можете да изразите как сечувствате, а това ще наранява партньора. Не сте застраховани и от на пръв поглед незначителни битови спорове, които могат да доведат до големи скандали.

За необвързаните има шанс да срещнат своята половинка, но трябва добре да търсят и преценяват и най-малките детайли, за да се уверят, че това е техният човек. 

 

Кариера

 

Най-благоприятна ще бъде годината за представителите на зодията, които търсят работа. Пред вас ще се отворят много възможности. Такива, които дори не са по вашата специалност, но могат да ви донесат впоследствие удовлетворение и много добри доходи. Не се страхувайте да се впуснете в ново непознато начинание.

Работата ще бъде на преден план през 2016 г. така че останалите сфери могат да изостанат леко, не годопускайте! Всичко ще ви спори, затова не е нужно да се пренатоварвате излишно.

 

Здраве

 

В началото на годината скорпионите ще бъдат изпълнени с енергия. В средата обаче ще се почувстват напълно изтощени. Преумората ще си окаже думата и ще повлияе на здравето си. Тогава трябва да забавите малко темпото. През 2016 г. можете да имате проблеми с храносмилателната система, за да ги избегнете внимавайте как се храните и не забравяйте да го правите редовно. Физическите натоварвания не са препоръчителни, защото ще ви изтощят допълнително. Ако обичате да спортувате, наблягайте на по-леките занимания.

 

Благоприятни месеци: януари, юни, септември, ноември

 

Късметлийски числа:  9, 45, 59, 63, 78, 85, 90

 

Вижте останалите зодии:

 

Хороскоп 2016 - ОВЕН

 

Хороскоп 2016 - ТЕЛЕЦ

 

Хороскоп 2016 - БЛИЗНАЦИ

 

Хороскоп 2016 - РАК

 

Хороскоп 2016 - ЛЪВ

 

Хороскоп 2016 - ДЕВА

 

Хороскоп 2016 - ВЕЗНИ

 

Хороскоп 2016 - СТРЕЛЕЦ

 

Хороскоп 2016 - КОЗИРОГ

 

Хороскоп 2016 - ВОДОЛЕЙ

 

Хороскоп 2016 - РИБИ


 

Коментари към "Хороскоп 2016 - СКОРПИОН":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg