Хороскоп за 2014. Какво те очаква през годината на Синия дървен кон? (Част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ето какво вещае 2014 – годината на Синия дървен кон и за останалите зодии.


Везни

Астролозите горещо съветват Везните да сменят досегашните си занимания, ако те не им носят удовлетворение. Това е доста смела крачка, но пък ще е за добро. Ако я направите, съвсем скоро и финансовото ви състояние ще се подобри. Ако пък това, което работите ви харесва, значи трябва да разширите малко обхвата му. Изобщо новите хоризонти вещаят само хубави неща.

Любовта ще ви носи само щастие тази година. Обвързаните още повече ще сплотят отношенията си. Очакват ги и хубави придобивки, може би ново семейно жилище. Необвързаните ще срещнат прекрасна половинка, с която любовта и връзката ще са точно такива, каквито си ги представят. Особено, ако работят с този човек на едно място или имат обща професионална дейност.

 

Скорпион

Годината на Синия дървен кон още в самото си начало предоставя отлична възможност за финансови постъпления на Скорпионите. Това е свързано с подписването на някакъв документ и представителите на тази зодия не бива да пропускат този шанс.

Относно любовния живот и обвързаните, и необвързаните ще се чувстват някак си самотни. Типично за тях, ще се опитат да запълнят празнотата с безперспективни авантюри. Те няма да ви донесат щастие. Причината да не изпитвате удовлетворение от любовта е, че тази година за вас трябва да е предимно за работа. Концентрирайте се върху нея, в любовта нещата сами ще се наредят.

 

Стрелец

Осъществяването на идеите ви трябва да започне още от утре. Ще ви костват усилия и нерви, но и дивидентите няма да закъснея. В края на 2014 вие с радост ще установите, ще сте намерили своята „златна ниша“. Ще сте значително по-добре финансово, а това ще ви донесе и нужното спокойствие.

Обвързаните да очакват кавга, създадена от роднините на партньора. Ще й отделите доста време, но ще се справите с нея и това още повече ще ви сближи. Необвързаните ще бъдат обиколени от обожатели. Енергията ви през тази година ви прави направо идеалната половинка и много хора ще ви искат за себе си. Щастливци сте, че имате право да изберете най-подходящия за вас партньор.

 

Козирог

Първите месеци от годината отделете за медитация, почивка, себеопознаване. След това, обаче, ще трябва да се погрижите и за хората около вас. Ако гоните само лични интереси, няма да стигнете далече. Ще намерите нова възможност за изкарване на пари. И ще се запознаете с много влиятелни хора, които ще ви помагат до края на живота ви, ако ги спечелите за приятели.

Обвързаните ще се сблъскат с дилема дали да останат със сегашната си половинка или да последват новата тръпка в живота си. Съветът е да не прибързат с решението си, а да си дадат поне няколко седмици и отговорът сам ще дойде. Необвързаните да чакат невероятна любов. Тя ще им отвори очите за прекрасните неща в живота и ще ги промени към по-добро.

 

Водолей

Много важно е да слушате интуицията си, а не какво ви говорят хората. Само така ще избегнете няколко сериозни финансови загуби. Ако се качите на върха, не пилейте спечеленото до момента, защото това ще ви събори от там

Край на страданията в любовта! Този, когото обичате, най-накрая ще разбере колко много значите за него. Ако не сте го срещнали още, това съвсем скоро ще стане. Но трябва да се пазите от капаните, които сами си поставяте. В един момент ви става скучно и търсите начин да „разлюлеете“ стабилността помежду ви. Или още по-лошото, решавате, че е време да покажете кой командва тука. Не е сега периодът да си показвате рогцата. Дръжте се нормално и спокойно и ще се чувствате добре. А етапите на скука сами ще отминат.

 

Риби

И за вас има изгледи за повече парички през 2014. Чакат ви големи успехи в службата и големи повишения. Но по-интересното е, че новото ви финансово състояние ще ви накара да се погледнете и от друг ъгъл – като способни, самостоятелни и уверени личности, които с лекота сбъдват мечтите си.

В любовта се пригответе за много приятни изненади. Необвързаните съвсем скоро ще срещнат човек, към когото ще усетят една особена принадлежност. А най-хубавото тепърва ще предстои. Защо не сватба? Обвързаните ще преминат през един кратък период на празнота, но не бива да му се давате. Той бързо ще отмине и с вашия партньор отново ще се чувствате много щастливи заедно.
 

Хороскопът за 2014 на останалите зодии можете да видите тук!

 

Вижте още:

Как ви описва най-верният хороскоп в света?

Сексуална и любовна съвместимост според годините ви на раждане


 

Коментари към "Хороскоп за 2014. Какво те очаква през годината на Синия дървен кон? (Част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg