Хороскоп за 2014. Какво те очаква през годината на Синия дървен кон? (Част 1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Много хора смятат, че настъпването на новата година е просто обикновен ден, но от нов календар. Но скоро една наша читателка написа, че новата година наистина е шанс за по-добро начало, защото самите енергийни вибрации са различни. И ние сме съгласни с нея. Затова ви предлагаме да се настроите позитивно, да бъдете по-мили. Защото годината на Синия дървен кон толерира добротата и наказва жестокостта.

Но най-хубавото е, че тази година вещае много добро финансово положение за всички! Стига само да вземем предвид няколко съвета.

 

Овен

Захващайте се за работа (не, че някога изобщо сте мързелували, де). Тази година ви чакат много успехи в службата, повишения, повече пари. Още в първите месеци ще усетите, че сякаш парите са се удвоили. Но, внимавайте със здравето си. Работата изисква и добра почивка. Идеята не е да изкарвате много средства, а после да ги давате за лекарства.

В любовта – необвързаните ще имат луда афера още през януари/февруари, която ще им замае главата. Важно е да не действате прибързано! Както казахме, сега е време за трупане на дивиденти, а не за щури подвизи от любов. Обвързаните пък ще усетят странна промяна в половинката си. Не й давате достатъчно внимание и тя се чувства нестабилна. Ако не искате да я загубите, обяснете й нормално, че просто искате да се съсредоточите за малко в подобряване на финансовото ви състояние.


Телец

Годината ще е добра за вас от финансова гледна точка, но след първото шестмесечие. До тогава го карайте по-кротко. Почивайте си, глезете се, заредете се с нови сили за извършване на грандиозните планове. Има и още едно условие – трябва малко повече да разширите светогледа си. Консерватизмът, който ви е налегнал, само ще ви пречи.

В любовта се дава срещане на сродната душа при това при странни обстоятелства. Може би ще видите мъж или жена на улицата и нещо ще ви подтикне директно да й/му предложите среща. Ако вече си имате партньор в живота, връзката ви още повече ще се закрепи. Очаквайте сериозна промяна – бебенце или сватба. Нещо, което ще ви премести на съвсем друго ниво отношения.


Близнаци

Годината е чудесна за вас от гледна точка на парите. Може и силно да ви прозвучи, но ще имате толкова, колкото никога не сте имали досега. След първото шестмесечие ще разполагате с предостатъчно средства за реализиране на мечтите си. Има един опасен период от юли до август, когато всичко ще ви дразни и ще сте свадливи. Въздържайте се от избухвания, защото могат да попречат и на работата ви, и на личния живот.

В любовта обвързаните да внимават с експериментите. Не му е времето нито за авантюри, нито за „проверка“ на чувствата на другия. Всичко това ще се обърне срещу вас. Карайте го спокойно и разумно. Необвързаните ги чакат месеци на удоволствието. Пътувания, нови срещи, интересни хора. Но има възможност и за изненада – да разберете, че чакате бебе. Особено през месеците Септември и Октомври. Ако ви е рано да ставате родители, бъдете предпазливи по време на интимните подвизи.


Рак

Добър изглед за всички нови начинания, свързани с парите. Нов бизнес, нова работа, ново ли е, успешно ще е. Пък и вие сте достатъчно разумни да подбирате правилно с какво се захващате. Хубаво е да си спестявате и пари настрани. Така ще сте готови смело да се включите в някой блестящ проект.

В любовта ви очакват промени, ако сте необвързани. Има изглед да започнете връзка с човек, с когото никога не сте очаквали, че това ще стане. Може би с най-добрия ви приятел или с най-големия ви враг. Ако сте обвързани, трябва да знаете, че някой ще се опита да се намеси между вас. Може роднина да плете интриги, а може и някой да се опитва да съблазнява партньора ви. Не се поддавайте на никакви провокации. Вие се обичате и заедно ще устоите на всичко.

 

Лъв

През 2014 ще привличате парите като магнит! С каквото и да се захванете, само ще печелите. Важно е, обаче, да се научите и малко да пестите. Обичате да харчите наляво и надясно, но е добре човек да си има сума настрана. Не се колебайте да се захванете и със собствен бизнес или да го разширите, ако вече имате такъв.

В любовта ви чакат малко трудности. Обвързаните ще бъдат притискани от партньорите си я за сватба, я за някаква друга промяна. Това ще ви дразни, защото в главата ви са съвсем други планове. В крайна сметка, ако партньорът ви прекалява с издевателствата, сменете го! Необвързаните ще имат кратки авантюри, но в края на годината ще срещнат истинската любов.

 

Дева

Девата също ще има повече постъпления, но и разходите ще се увеличават. Няма лошо, вдига ви се стандартът на живот и това ще ви хареса. Важно е вече плановете да не стоят само в главата ви, а да действате за реализацията им.

Обвързаните представители на тази зодия ще работят за стабилността и сплотеността на отношенията. Връзката ви ще мине през едно, но голямо изпитание. Ако го преодолеете, ви чака цял живот меден месец с вашия партньор. Необвързаните ще се радват на огромно внимание от страна на противоположния пол. Ще сте ухажвани, ще получавате подаръци и изненади. Изобщо ще се чувствате отлично. Сред всички обожатели ще откриете и голямата си любов. Очаква се някъде към Юли-Август това да се случи.

 

Хороскопът за 2014 на останалите зодии можете да видите тук!

 

Вижте още:

Как ви описва най-верният хороскоп в света?

Сексуална и любовна съвместимост според годините ви на раждане


 


 

Коментари към "Хороскоп за 2014. Какво те очаква през годината на Синия дървен кон? (Част 1)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg