Философиите за живот на едни от най-успелите хора в света (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Знаете ли какво обикновено им пречи на хората, за да успеят и да бъдат щастливи? Те просто не знаят, че да живееш е равно на това да рискуваш!

 

Ако никога не си падал, ако никога не си грешил, значи никога не си живял. Нали?

 

Избийте си от главата, че успелите хора са безупречните хора! Избийте си от главата, че успелите хора са късметлии!

 

Успелите хора са тези, които не са се отказали, независимо колко пъти са паднали. Защото те знаят, че падението е просто част от пътя нагоре. Те знаят, че грешките са най-големите им учители. И те знаят, че страхът е най-силната им спирачка, затова действат въпреки него...

 

Трудности винаги ще има. Това, което можете да направите с тях, е да ги пречупите през собствения си избор. Дали да ги оставите да ви провалят или да ги използвате, за да се мотивирате още по-силно – вие решавате. 

 

Но преди да си кажете: „Да бъда победител е прекалено трудно за мен.“, вижте този видео колаж. Той е събрал съдбите и философиите за живот на едни от най-успелите хора в света. А ако не от тях, от кого другиго да вземем пример?

 

И знаете ли? Когато говорят за успеха, при всички тях се открояват няколко основни неща, които ни бутат напред...

 

Осмели се да мечтаеш! Вярвай в осъществяването на мечтата си и в себе си на 100%! Превърни мечтата си в цел и я следвай стъпка по стъпка!

 

Толкова е просто, а толкова малко хора го направят. Но пък това означава, че просто по пътя в преследването на мечтата си, ще срещнете малко конкуренция!

 

Вижте още: 

Трогателно видео за истински ценните неща в живота

До къде се простира човешката смелост?
 


 

Коментари към "Философиите за живот на едни от най-успелите хора в света (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg