Факти за пениса (част 1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Всяка жена трябва да познава повече от добре приятеля на своя приятел!

За практическата част от запознанството вие си знаете, но малко теория никога не е излишна. Така че, не пропускайте да се впуснете в един кратък курс из дебрите на мъжкото достойнство. Гарантираме, че ще ви бъде доста любопитно.

 

Да, достойнството на мъжа може да бъде прекъшено!
И в случая говорим и в буквален, и в преносен смисъл. Фрактурите на пениса са си нещо съвсем реално. Макар и рядко, те могат да сполетят всеки представител на силния пол, впуснал се в бурни секс игри или в прекалено ентусиазирани солови изпълнения. Но представете си унижението, което мъжете ще трябва да изтърпят след подобен крах. Достойнството им със сигурност ще бъде двойно по-наранено!

Ако твоя човек не го вдига, провери трепетите на сърцето му!
Спокойно, не ви казваме, че не ви обича! Всъщност, дори да не е лудо влюбен, това няма да попречи на един мъж да повдигне настроението си за секс. В случая наистина имаме предвид функцията на сърцето. Лошият работен ден например може да направи половинката ви неспособна да помачка чаршафите заедно с вас за една нощ. Но ако сценарият се повтаря редовно, това може да е един от първите признаци за сърдечно заболяване.

Пушенето е лошо за белите дробове и...
...малкия приятел на твоя приятел. Не е тайна, че пушенето запушва артериите, включително и тези, които изпълват с кръв в пениса в пристъп на страст. Това означава, че почитателите на цигарите имат нужда от повече време, за да се приведат в пълна готовност.

Да й се отдам или да не й се отдам?
Няма такъв филм в мъжката глава (всъщност и в двете мъжки глави)! Така си е – мъжете са по-просто устроени, особено, когато става дума за възпроизводство. Ако една жена има нужда да се настрои емоционално, за да се отдаде на един мъж, то представителите на силния пол не му мислят много, много. Всъщност, обикновено още преди да си помислили за секс, те вече са твърдо решени да нападат. Просто при тях ерекцията се контролира най-вече от нервната система, а това означава, че тя може да се случи на съвсем случаен принцип.

Обрязването си има и позитивни страни!
И те не са свързани само с по-естетическия вид на мъжкото достойнство, но и с някои здравословни ползи. Изследванията показват, че тази манипулация може да ограничи риска от инфекции на пикочните пътища, както и този от заразяване с вируса на СПИН. И все пак, нека това не ви успокоява – не забравяйте да правите безопасна любов!

Има ли равенство в братството?
Е, по принцип винаги има някой (или някои), които се извисяват над тълпата, но като цяло – оказва се, че сред мъжкото общество царува равенството. Според експертите нормалната дължина на мъжкото достойнство е между 8 и 10 см в спокойно състояние и около 15 см във възбудено и тези критерии се покриват от по-голямата част от мъжете.
Нещо повече! Някой екземпляр от мъжки пол с не много обещаващ начален капитал може да ви поднесе голяма изненада, когато вдъхновението му по вас се надигне! Дори по-голяма от тази на ухажорите, които пристигат със солиден пакет, пълен с огромни очаквания.

Нашите момчета са си НАЙ!
В сравнение с другите бозайници де! Ето едно успокоение за всички, които са под минимума – вашето достойнство все пак е по-голямо от това на доста от другите животни. Да вземем например шимпанзетата – при тях представителките на нежния пол са два пъти по-нещастни от достойнството на мъжкия, отколкото при хората. Е, никой мъж не може да се похвали с колосалните размери от 335 см на синия кит. Но така или иначе няма жена, която да не избяга от такъв... капацитет!
 


 

Коментари към "Факти за пениса (част 1)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg