Упражненията, с които ще стопите любовните дръжки

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Ако сте упорити в желанието си да изваете стройна фигура, ще го направите. С какъвто и спорт и комплекс от упражнения да се захванете, всичко изисква упоритост, постоянност и резултатите са налице.


Даваме ви идея за упражнения, които ще изчистят "любовните дръжки". Ако ги правите редовно и най-вече не се отказвате, след около три месеца всички ще се обръщат след вас на плажа.

1. Клекове. Започнете с 20 повторения. Гърбът е изправен, коремните мускули се напрягат.
2. Наклони встрани. По 20 пъти на всяка страна.
3. Легнете на пода на една страна и свийте краката към тялото на 90 градуса. Повдигнете единия(този, който е отгоре) и пружинирайте с него във въздуха, 20 пъти. Това упражнение е особено ефективно.
4. Легнете на пода, ръцете са под главата. Вдигнете краката и започнете да въртите педали във въздуха. Това упражнение действа много добре върху долната част на корема.
5. Упражнения с обръчи или hula hoop. Не жалете пари и си купете хубав обръч. Страхотен, забавен начин да се отървете от мазнините отсрани на талията и ханша.

Правете тези 5 упражнения всеки ден и само след месец ще видите резултат. Добавете и тези 4 упражнения за тънка талия и за лятната почивка ще изваете страхотно тяло.
 


 

Коментари към "Упражненията, с които ще стопите любовните дръжки ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg