Уикенд – време за презареждане!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Уикендът дойде, така че, нека го използваме, за да се презаредим за следващата седмица! И само спокойно, няма да ви мъчим! Ще се убедите, че триковете, които ви предлагаме повече от лесни и приятни.


Направете си смехотерапия!
Един от най-добрите начини да презаредите батериите си е смехът! Той ще ви помогне да си почувствате по-добре не само психически, но и физически. „Смехът е истинска енергизираща бомба, защото увеличава кръвообращението и стимулира отделянето на хормоните на щастието в тялото.” - казва Кимбърли Кингсли, съветник по това как да се заредим с енергия. Така че, днес му е времето за една забавна комедия, за четене на вицове или всичко, което ви кара да се смеете от сърце!

Махнете всичко излишно от вкъщи!
Вярвате или не, когато сте сред твърде много предмети и безпорядък, това може да изсмуче енергията ви. А това ви прави по-мудни и мързеливи. Можете да предотвратите това, ако успеете да преодолеете синдромът „Плюшкин” и спрете да събирате и пазите всякакви предмети, които някой ден може и да ви потрябват. Е, събота или неделя са перфектният момент да почистите дома си от всичко излишно и да пуснете енергията в него да циркулира свободно.

Don’t worry be happy
Почивните дни са твоето време, през което да избягаш от напрежението във офиса. Дори да знаеш, че те очаква тежка седмица, изпълнена с много задачи и ангажименти, майната му!  Няма смисъл да го мислиш. Ти си си вкъщи, офисът е далеч, а отчетът за изминалото тримесечие няма да се напише като му изпращаш мислени вибрации! Затова използвайте уикенда, за да се отърсите от притесненията. Така, когато се завърнете ще сте пълни с много повече енергия.

Избягайте!
Дали ще отидете някъде извън града за уикенда или просто ще се разходите в парка, ще си направите шопинг тур или ще се видите с приятели, няма значение. Важното е да си осигурявате малки бягства от сивото ежедневие, за да избегнете стреса.
 


 

Коментари към "Уикенд – време за презареждане! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg