Удивително! Чудесата, на които е способен гримът

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Винаги съм знаела, че гримът може да прави чудеса. Все пак ми е слабост! Но дори и аз, маниачката на тема козметика, останах изумена пред тази гледка.

 

Ще ви покажа на какво наистина е способна магията на грима и бас държа, че при много от вас ще възникнат сериозни съмнения дали жените на снимките преди и след са наистина едни и същи...

 

Вижте само как стъпка по стъпка тенът на това момиче става равномерен и сияен, излъчването много по-свежо и магнетично, а пухкавото й лице придобива изразителност и женственост. Страхотно, нали?

 

 

 

Ето това е една от най-изумителните визии! След грима и тунинга тази жена наистина не прилича на себе си, а на много по-млада госпожица.

 

 

Този грим с ярко червило и подчертани устни е прекрасен пример как макияжът може да извади на показ най-хубавите черти на една жена. Момичето определено е красавица, но е истина и че има нужда от вълшебството на грима, за да може да го види и света. Но най-силна роля за това не играе червилото или сенките, а майсторското скулптуриране на лицето с помощта на коректор, фон дьо тен и руж.

 

 

 

Още един пример за невероятните възможности, които дават основите за лице!

 

 

Тук разликата е изумителна, нали?!

 

 

 

Гледката на Мила с и без грим е поредното доказателство, че „неземно красивите“ звезди всъщност са точно като нас. С тази разлика обаче, че те разполагат с добър гримьор!

 

 

 

Ето още един пример как обикновена красива жена може да се трансформира в истински топ модел!

 

 

 

 

Пример, че е напълно възможно да се подложим на „лифтинг“ само с помощта на грима!

 

 

 

А ето и как правилно скулптурираното лице може да придобие женственост и очарование!

 

 

А какъв е изводът от всички тези гледки? Ами, Коко Шанел го е казала – няма грозна жена, има жена, която не знае как да подчертае красотата си!

 

Вижте още: 

Как да направите носа си по-малък с грим?

 

Естествен грим - видео и съвети!
 


 

Коментари към "Удивително! Чудесата, на които е способен гримът ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg