Търсиш си гадже? Ето няколко съвета!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Ако сте били дълго време без гадже и сте решили да се впуснете във връзка, препоръчваме ви да следвате тези съвети. Те ще ви помогнат много при новите запознанства и ще ви предпазят от неуспешни опити.

Не излизайте с много мъже едновременно
Принципът „от хиляда все един ще става“ не е много удачен.
Няма да можете да обърнете достатъчно внимание на всички и току виж сте изпуснали своята половинка. Пък и когато знаете, че имате голям избор, може и най-малкият кусур да ви се строи огромен проблем.

Не се занимавайте с приятели
Ако сте хвърлили око на някой от компанията ви, помислете добре дали наистина го харесвате или за момента ви се струва удобен. Ще бъде много кофти както за двамата, така и за цялата компания, ако между вас нещата не се получат.

Не излизайте с някой, ако го смятате за по-добра партия от вас
В случай, че сте се заиграли с някоя „висока топка“ има два варианта – или поработете върху собственото си самочувствие или прекратете контактите си с този човек. Иначе със сигурност тези взаимоотношения ще ви докарат само страдание.

Подбирайте добре
Така или иначе досега сте била сама, още няколко седмици няма да са кой знае какъв проблем. Не се хвърляйте на първия срещнат, просто защото сте решили да си хванете гадже. Но не отивайте и в другата крайност – да сте прекалено взискателна и критична. Перфектни хора няма!


 

Коментари към "Търсиш си гадже? Ето няколко съвета!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg