Трябва да видите! Това е най-гледаното видео в навечерието на Коледа

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Някои казват, че с всяко следващо поколение хората все повече се доближават до образа на свръхчовека, но и все по-безчовечни стават. Загубваме ли наистина добротата си? Ставаме ли все по-безразлични, самовглъбени, безчувствени, самотни, обезверени? Останало ли е поне едно нещо, в което още да вярваме?

В навечерието на Коледа, едно на пръв поглед най-обикновено и дори банално видео, събра близо 1 000 000 гледания. И всъщност това, което ни разтърси истински не е самият клип, а прокрадналата се у нас мисъл, че може би човечеството не е толкова безчовечно!

Вижте най-гледаното и споделяно видео на Коледа.

“С цялата си несигурност, в едно съм сигурен: под горния пласт на своята слабохарактерност хората искат да бъдат добри и да ги обичат. Повечето пороци практически са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до смъртта, нищо, че е бил може би способен, с влияние, гениален, умира ли необичан, животът му положително изглежда провал, а самата смърт – смразяващ ужас. И ми се струва, че ако вие или аз трябва да избираме между два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, следователно нека се опитаме да живеем така, че нашата смърт да не носи облекчение на света.“

„На изток от рая“, Джон Стайнбек  

Вижте още:

Трогателната Бъдни вечер на един бездомник

Изповедта на един клошар, накарала всички ни да замълчим


 

Коментари към "Трябва да видите! Това е най-гледаното видео в навечерието на Коледа":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg