Сутрин не се увличайте пред телевизора!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Според проучвания на канадски изследователи сутрешното гледане на телевизия не се отразява добре на тонуса ни! Дори напротив! Тези, които обичат да стават по първи петли, за да изгледат повторенията на всичките си любими сериали, е доста вероятно да не помръднат чак до следобедните серии! Колкото по-дълго се взираме в телевизора, толкова по–мързеливи и дори уморени се чувстваме!

Първоначалното мнение на специалистите било, че това се дължи на вредните лъчения на електроннолъчевата тръба на телевизора. Но след като провели експериманти с по-мадерни такива, чиито екрани имат специална защита, резултатите били абсолютно същите !

Всъщност крайната им констатация е, че не лъчите, а самото взиране в ярката бързосменяща се картина, в ранните часове на деня, напряга очите ни, още преди те да са привикнали към слънчевата светлина.

Освен това излежаването пред малкия екран не дава на тялото ни никаква енергия, а го оставя в отпуснато състояние през целия ден. Ето защо много често се случва да се захласнем по някое интересно предаване с чаша ароматно кафе в ръка и да се осъзнаем чак когато водещият ни поздрави с "Добър вечер!”

Е, днес е понеделник и със сигурност ви чакат куп задължения в офиса! Затова не прекалявайте със сутрешните предавания, ако не искате да се прозявате чак до вечерта! Вместо това си пригответе нещо вкусно и леко за закуска, разходете кучето и се поглезете с тонизираща вана! Но ако питате нас, най- доброто разсънване е …един страстен, енергиен, ободряващ секс!


 

Коментари към "Сутрин не се увличайте пред телевизора!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg