Стройна дама = щастлива съпруга!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

До колко е успешен и щастлив един брак можем да разберем само по теглото на съпрузите! Според проучване на специалисти от университета в Тенеси, ако жената е по–слаба от съпруга си, значи семейният им живот е изпълнен с любов и разбирателство!

За да се стигне до тези открития, са били изследвани 169 семейни двойки с продължителност на брака под 35 години. Експериментът продължил четири години като всяка година съпрузите попълвали анкети как се развиват взаимоотношенията помежду им.

Оказало се, че омъжените дами, които поддържали стройна фигура, се радват на много по-щастлив брак от жените, които напълнявали след сватбата. При господата пък е обратното! Тези, които сваляли телесна маса след надяването на брачната халка, са значително по–незадоволени и нещастни от по–пълните съпрузи.

Е, май съвсем разгадахме формулата за успешен брак! Ако съберем всички проучвания по темата, излиза, че за да върви сексът по мед и... оргазми, домакинската работа задължително трябва да оставим на мъжа! Защото господата домакини са най-задоволените в леглото за разлика от дамите с престилка и прахосмукачка, които плащат солиден данък „Липса на секс“!

Така че, госпожи, оставете днешната вечеря, приспиването на децата и купчината мръсни чинии на него, а вие тичайте във фитнеса! И когато се върнете не забравяйте да се отблагодарите на съпруга си, както само вие си знаете!

Да, определено това трябва да е формулата!
 


 

Коментари към "Стройна дама = щастлива съпруга!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg