Стилна жена

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Уморени ли сте да преследвате модните тенденции в галоп? Да? Тогава накарайте модните тенденции да влязат в крак с гардероба ви! Ето как да помогнете на пазителя на вашите тоалети да устои на изпитанията на времето.

Направете обиск на гардероба си!
Представете си, гардероб напълнен само с любимите ви дрехи, които ви стоят божествено! А сега си създайте такъв. Направете си моден уикенд, ден или пък полуден, който вместо да включва туристическа обиколка на магазините, нека да представлява тотално преразпределение на вашия гардероб.

Повечето жени обожават да складират в него всякакви парцалки, които отдавна са забравени. Така че, хвърлете един свеж поглед на гардероба си и вижте какво си заслужава да оставите в него и на какво ми е дошло времето да бъде отпратено в изгнание на боклука. Отървете се от всичко, което е остаряло, износено, не ви стои добре и няма с какво да съчетаете. И така, след като сте преоткрили своите любимци, можете, вече сте готови да допълвате своя гардероб.

Мислете като моден редактор!
Това означава да се опитате да създадете или да преоткриете своя стил. Като начало си направете домашен ревю спектакъл, на който да изпробвате цялото попълнение на своя гардероб и по-важното – да опитвайте различни комбинации на дрехите и аксесоарите, с които вече разполагате. Можете да си направите и домашна фотосесия, с която да запаметите идеите, които са ви хрумнали. Така ще избегнете вероятността отново да забравите за съществуването на някоя дреха.

Осигурете си това, от което имате нужда, а не това, което искате!
Наистина ли ви трябват 10 чифта обувки в черно? Мислим си, че отговорът е ясен! След като вече сте прочистили гардероба си, това е идеалният момент да се замислите какво наистина ви липсва в него и да започнете да си го набавяте! Можете да си направите списък, за да не се изкушавате отново да залитнете към нещо, което вече имате, само че е с по-различни копчета.

Направете гардероба си вечен!
Това означава да инвестирате не само в класически модели като малка черна рокличка или елегантна бяла риза, но и в качествени материи и изработка. С няколко думи, за да направите гардероба си вечен, заложете на качеството, а не количеството!

Опитайте се да инвестирате в дрехи, които стават за носене!
Да, знаем, че за една жена е понякога е трудно да се откаже от онези страхотни обувки на километричен ток, с който никога, ама никога няма да може да ходи! И все пак, замислете си, наистина ли искате само да си ги гледате в захлас, без да можете да ги разходите? Схващате за какво говорим, нали! Просто се опитайте всеки път, когато си купувате някое ново допълнение към гардероба, да си помислите къде можете да го носите и с какво да го съчетаете. Колкото повече възможности, толкова по-добре!

Направете гардероба си модерен!

За да бъдете винаги модерни, номерът е да обзаведете по-голямата част от гардероба си в стилни, качествени и по-скъпи дрехи и всеки сезон си вземате по няколко актуални и по-евтини неща - блузки в искрящи цветове например!

Открийте силата на аксесоарите!
Аксесоарите притежават огромна власт, за да ви направят модерни, дори, когато сте облечени просто в една малка черна рокля. Комбинирайте я актуални бижута, шикозен колан, атрактивни очила или пък интересна чанта – ще се убедите, че няколко дрънкулки, могат да ви преобразят, така че обърнете им особено внимание, когато сте на пазар.


 

Коментари към "Стилна жена ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg