Смъртта на кавалера!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Знаете ли? Днес получих роза. Страхотно, нали? Само че, знаете ли какъв е проблемът – подари ми я една жена! По-скоро най-лъчезарното момиче, което съм срещала от много време насам.

Мацката си има магазинче и е абсолютна кифличка в най-хубавия смисъл на думата – вечно усмихната и заразяваща всички с розовото си настроение! Та, розата я получих като комплимент, че си купих едни страхотни обеци на връх първата годишнина от отварянето на нейното кипро магазинче.

Изобщо не я очаквах и не можете да си представите колко много й се зарадвах! И както й се радвах изведнъж ми стана тъжно. Осъзнах, че от доста време насам не съм получавала цвете от мъж. И понеже бях заедно с най-добрата си приятелка, попитах я дали пък на нея не й се е случвало чудото? Ами – не! Питах и съквартирантката си. Тя мисли, мисли... и накрая ми каза: „Ами аз май от гимназията не съм получавала... А, ама ти за цвете без повод ли говориш? Хм, като се замисля, май никога не съм получавала”.

Е, просто нямаше как да не се запитам – къде, по дяволите, са кавалерите? Започнах да връщам лентата назад и колкото и да не ми се иска да го кажа, ще го кажа. Истинските кавалери, онези, които са такива, просто защото са в компанията на жена, а не на жена, която искат да притежават, са на изчезване. Ако вече не са и изчезнали!

Изведнъж се замислих за неща, за които не си бях давала сметка. Да, наистина има мъже, които „обичат” да глезят жените. Черпят ги питие, след питие в дискотеката, а когато покрай тях мине някоя от онези продавачки на цветя, те я отсвирват с пренебрежителен жест с ръка. За какво да си правят труда дори да погледнат цветята, след като те няма да им помогнат да опиянят плячката си за тази нощ?

Все пак всичко се прави с цел – сексът. Е, то и цветето може да свърши работа, но рискът е по-голям – мацката ще вземе да си помисли, че искаш нещо по-сериозно от нея (като например да си легнете едва на втората среща), не дай си боже да реши да се прави на света вода ненапита и да не ти пусне! А, не – алкохолът си е по-сигурна работа. Хем се правиш на готин пич (особено, ако си й поръчал уиски, а не водка), хем подгряваш жертвата, за да й паднат задръжките.

И знаете ли кое най-лошото – не рядко парашутът им се отваря! Просто защото, ние жените, отдавна не сме виждали такова чудо като истински джентълмен. Дори, ако срещнем един съвременен Дож Жуан, по-вероятно е да му се изсмеем и да го помислим за луд – точно както във филма. Просто за нас кавалерите отдавна са мъртви!
 


 

Коментари към "Смъртта на кавалера!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg