След секс се работи по-добре!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Хапнахте един мощен сандвич за обяд и вече бързате да се върнете в офиса? Е, не бързайте толкова, първо скокнете до вкъщи и за един… 13-минутен секс! В работен ритъм се влиза най-добре след малко любовни ласки. Това е най-новото откритие на учените.

Оказва се, че най-големият враг на следобедния мързел е секса! Това обаче е от полза само на дамите. Според проучвания на иследователи от Университета на Западно Онтарио, мисленето на жените след палавата игра, става по-гъвкаво и те значително по-лесно се справят със задачите в офиса.

Мъжете пък, от своя страна стават по-мързеливи и неработоспособни! И докато представителките на нежния пол са готови да скочат от леглото с нови сили, то потомците на Адам имат спешна нужда от „презареждане на батерийте” с няколко часова дрямка.

Така че, господа, тази новина е колкото хубава, толкова и лоша за вас! От днес, сексът по обед ви е в кърпа вързан, но ще се наложи да уведомите за това проучване и жената на шефа си! В противен случай има голяма вероятност скоро да сте безработен, освен ако началникът ви не удължи почивката с няколко часа!

А ние, май току що разбрахме, къде се крие тайната за силата на SuperGirl, но и сериозно подозираме Батман в… импотентност!
 


 

Коментари към "След секс се работи по-добре!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg