Секс за една нощ – правила на поведение

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Снимков материал: BGNES

След този клип е трудно да не се замислиш, какво страхотно изживяване може да бъде сексът за една нощ.

Не забравяйте обаче, че мъжете и жените идват от два различни свята. Той възприема еднократният секс като висша форма на игра на „Дон Жуан”, а тя много често се смята за негова жертва. Научете се вие да определяте правилата на играта и вместо да се чувствате използвана се отдайте на мига и удоволствието.

Правило №1 – Добър избор
За да успеете в начинанието си, най-напред трябва добре да прецениете кандидата. В идеалния случай той трябва да бъде:

  • Неженен
  • С привлекателна външност – и не се надявайте на алкохола. Не отричаме, че има голяма вероятност след няколко коктейла някой не особено симпатичен екземпляр да ви заприлича на „Принца на бял кон”. Но нали знаете, че това е измама и на сутринта чувството за вина и неудовлетвореност ви е гарантирано. А и замислете се! Какво искате повече – да се напиете или да правите страхотен секс?
  • Избранникът ви не трябва да има нищо общо с обичайния ви кръг от приятели. Все пак това, което предстои да се случи, си е само ваша работа. А и за да бъде тръпката от изживяването специална, най-добре да запазите подробностите само за себе си. Фактът, че в противен случай, в някой слънчев ден може да изпаднете в неудобната ситуация да пиете кафето си с двама приятели и „тайния” си любовник, също не е за подценяване.

Правило №2 – Неутрална територия

Въпросът „У вас или у нас?” съдържа само два варианта за развитие на вечерта – и двата не ви устройват! За това пък въпросът „Кой хотел предпочиташ?” ще ви отведе на правилното място. В слуай, че идеята за хотел все пак не ви допада, тогава по-добрият вариант е да се усамотите на негова територия. Не ви е нужно да се присещате за преживяванията, които ще последват, всеки път, лягайки си в собственото легло.

Правило №3 – Правете безопасен секс
Не си играйте с огъня и мислете на първо място за себе си! За да си спестете проблемите със здравето, нервите и излишните разходи на пари в случай на непредвидени последствия, не разчитайте само той да мисли за предпазните средства. Вие също задължително трябва да носите презерватив в себе си. И бъдете непреклонни към следните реплики:

  • „Но така не чувствам нищо!” – струва ли си да играеш на руска рулетка в името на няколко минути удоволствие? Разбира се, че не.
  • „Така лесно губя ерекция” – е, явно сте попаднали на някой импотентен индивид, така че дим да ви няма!
  • „Аз не мога да имам деца” – и какво от това? Със сигурност не планирате да свивате семейно гнездо с него, но също така нямате намерение и да рискувате здравето си, нали?

Правило №4 – Без романчна музика
Не бъркайте секса за една нощ с романтиката и всичките й производни. Избягвайте сладникавите умалителни думички и позите, които демострират повече емоционалност и са предназнаени най-вече за любимия човек. В противен случай рискувате не на шега да изплашите мъжа до вас. Не се учудвайте, ако след вашата проява на нежност, той се насочи директно към входната врата, споменавайки в бързината докато се облича, колко мноооого и „неотложни” ангажименти го чакат.

Правило №5 – Не го бъркайте с психоаналитик
Причините, поради които сте решили да се впуснете в една кратка секс авантюра, може да са много – раздяла, проблеми в работата... Помнете обаче, че главната от тях е неустоимото сексуално привличане, което сте изпитали. Отдайте му се напълно и забравете поне за една нощ всички банални проблеми. Повярвайте, няма да излезе нищо добро, ако започнете да споделяте твърде много за личния си живот с този човек.

Правило №6 – Играй по-паравилата
Ако искате да ви остане само хубавият спомен от тази нощ, не забравяйте още няколко неща:

  • Не оставяйте до сутринта.
  • Не допускайте да оставите нещо свое на негова територия. В този случай въжните продължения са две – или го забравяте завинаги или се срещате отново със забивката си за една нощ. И двата варианта не звучат добре, нали?
  • Не оставяйте телефонния си номер! Ако пък случайно имате съмнения, че може и да излезе нещо – оставете e-mail.
  • Не се хващайте на въдицата на реплики като „Ще ти се обадя!”. В името на собственото си спокойствие ги оставете да се изпарят от спомените ви.

Правило №7– Не се влюбвай
Най-важното и най-трудното за реализиране правило. Да, след бурна нощ, мъжът до нас изглежда толкова трогателно и мило, че как да му устоиш? Постаряйте се обаче да погледнете трезво на нещата и да си дадете сметка, че в момента все още сте под влиянието на еуфорията от случилото се.
 


 

Коментари към "Секс за една нощ – правила на поведение":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg