Секс гафове, от който да се пазим! (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Почти сигурно е, че Ахил ще ви прости малките гафове, но ако е влязъл в сражение с кучето ви – става лошо!

Вярно, че представителите на силния пол, са склонни да не обръщат особено внимание на онези малки неща, които така ни дразнят! Като да свалят всичките си дрехи без чорапите, напимер. Но ако си мислите, че ние сме застраховани от подобни грешки, много се лъжете! Не само, че не сме, но те могат да повлияят на партньора ни, също толкова силно!

Внимавайте с питиетата!
Ако сте от по-срамежливите момичета, една, две чаши вино биха ви помогнали да се отпуснете и освободите от задръжките си. Но внимавайте, защото има опасност, от палавница да се превърнете в безжизнена кукла! Затова не прекалявайте с алкохола приде секс! Мъжете ужасно много харесват развеселените жени, но мразят винарките! За нас, дамите, важи едно основно правило – каквото и да ни коства, трябва да успеем да се задържим върху високите си токчета до края на вечерта! Най-добре пийте с мярка, ако искате да прекарате една незабравима нощ, в която всичко е позволено! Без кофата до леглото, разбира се!

Не го задушавайте с прегръдки!
Да, ние много, ама много, си падаме по гушкането преди, след и по време на секс! И няма нищо лошо да показваме силните си чувства със страстни прегръдки. Но все пак, той има нужда и от въздух! Така, че отпуснете малко захвата на ръцете си около шията му! Ако искате на сутринта, любимият ви, да си затананика „…спомени от снощи, искам още ласки!”, то по-добре не го задушавайте в обятията си! Накарайте го да копнее за тях и на следващата вечер!

Не бързайте да тичате в банята!
Героите са уморени и имат нужда от почивка! Знаем, че страшно много ви се иска да си вземете един освежаващ душ, но останете малко в леглото, до него. Кажете му колко страхотен е бил. Всички мъже обичат да чуват похвали за любовните си качества.

Ако толкова се притеснявате от миризмата и лепкащата си кожа, спокойно! За тях голото, влажно, женско тяло е много възбуждащо и секси. А и, колкото повече капки има по вас, значи толкова по-добре се е представил той! След това пък можете да се изкъпете заедно. Какво ще се случи там, зависи само от вас. Защото господата освен от потта, се възбуждат и от водата! Всъщност, общо взето, май от всичко!

Така, че дори и да допуснете някоя секс-грешка, предложете му реванш! Едва ли ще се противи много! Само, приберете ротвайлера!
 


 

Коментари към "Секс гафове, от който да се пазим! (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg