Секс гафове, от който да се пазим! (Част 1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Една от най-хубавите страни на секса е, че в него няма строго определени правила! На който както, с когото и с колкото му харесва. Изобщо, пълна свобода на фантазиите!

И още по-добре ако сме смели, освободени и не се страхуваме да показваме всичките си желания в леглото. Така мъжът до нас няма да може да се отърве от усмивката върху лицето си!

Има обаче, някои основни грешки, които е препоръчително да не допускаме, ако искаме да запазим страстта му за дълго.

Никога не се обръщайте с умалителни имена съм неговото достойнство!
Доказано е, че всеки пети мъж, кръщава пениса си с различни имена. Най-често те са гръмки, символизиращи сила и величие, като Хектор, Цезар или Ахил. По този начин, господата искат да покажат, че техният инструмент е толкова важен за тях, колкото мечът за един пълководец. Което и без друго, ние знаем отлично! Затова отнасяйте се с уважение! Никак няма да му се понрави ако се обърнете към неговия Ахил, например с „малък, сладичък Ахилчо!”. Особено важно е да не използвате думата „малък”, знаете колко чувствителни са те на темата за размера!

Не прекалявайте с мръсните думички!
Да, те наистина са много възбуждащи, особено докато ги шепнете в ухото му докато сте в любовния вихър! Но внимавайте, защото ние имаме склонността да бърборим повече от необходимото. Да не се окаже в един момент, че сексът е заприличал по-скоро на душевно словоизлияние! Също така, имайте предвид, че в опитите си да го стимулирате с изрази от типа: „Да, скъпи! По-бързо, по-бързоооо!”, има голям риск в стремежа си да ви угоди, той буквално да припадне от изтощение върху вас. Хубаво е да го насочвате в ритъма, но… не го карайте да се чувства като на състезание! В противен случай вариантите са два - или да финишира първи или да отпадне от квалификациите!

Отървете се от домашните любимци!
Нямаме предвид да изгоните горките животинки на улицата, а просто да ги оставите в друга част на дома си. Най-добре в спалнята да сте само ти и твоя любим, защото има опасност в леглото да се озовете трима. Представяте ли си следната ситуация – вашият приятел е толкова силно възхитен от страстните ви целувки по пъпа си, докато всъщност вие сте заети с частта няколко сантиметра по-надолу. Изведнъж ви светва! Това е палавият шпиц Чочко, който е решил да ви удари едно рамо в доставянето на удоволствия.

Има и по-лош вариант. Някои животни са изключително привързани към стопаните си. Току виж вашето куче приеме силните ви възгласи на екстаз, за зов за помощ. Ако е шпиц – добре! Ами ако любимецът ви е ротвайлер?!
 


 

Коментари към "Секс гафове, от който да се пазим! (Част 1)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg