Сексуална съвместимост според рождените ви дни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Това, че си пасваш с един човек в началото не е гаранция, че хармонията ще продължи дълго. Но всички горчиво сме установили това. Затова искаме да ви дадем един звезден жокер, за да разберете дали сте подходящи с вашия партньор. А и да ви разкрием малко повече за характерите ви. Всичко зависи от рождените ви дни!

 

За да видиш своя анализ, както и с кого си пасваш, виж кое е твоето число. То се определя само от деня на раждане. Или:

 

Ако сте родени на 1-ви, 10-ти, 19-ти, 28-ми, без значение от месеца и годината, вашето число е 1;

Ако сте родени на 2-ри, 11-ти, 20-ти, 29-ти, без значение от месеца и годината, вашето число е 2;

Ако сте родени на 3-ти, 12-ти, 21-ви, 30-ти, без значение от месеца и годината, вашето число е 3;

Ако сте родени на 4-ти, 13-ти, 22-ри, 31-ви, без значение от месеца и годината, вашето число е 4;

Ако сте родени на 5-ти, 14-ти, 23-ти, без значение от месеца и годината, вашето число е 5;

Ако сте родени на 6-ти, 15-ти, 24-ти, без значение от месеца и годината, вашето число е 6;

Ако сте родени на 7-ми, 16-ти, 25-ти, без значение от месеца и годината, вашето число е 7;

Ако сте родени на 8-ми, 17-ти, 26-ти, без значение от месеца и годината, вашето число е 8;

Ако сте родени на 9-ти, 18-ти, 27-ми, без значение от месеца и годината, вашето число е 9.

 

Число 1

Вие сте интелигентна, трудолюбива, забавна, честна и малко ревнива личност. Обичате да сте независими, както и да доминирате. Не понасяте хора с противоположни на вашите възгледи. Твърде вероятно е да се влюбите силно в по-млада възраст, но ще създадете семейство по-късно (с друг партньор), когато вече знаете какво изисквате от човека до себе си. Внимавайте с флиртовете! Вие умеете да покорявате само с поглед и представителите на противоположния пол ви се лепят! В леглото не се активната страна, но пък, когато решите да сте, ставате направо пожар. Най-добре си пасвате с хора, чиито числа са 4, 6 и 8. С 3, 5 и 7 ще ви е по-трудно, но не и невъзможно.

 

Число 2 

Вие сте артистична, романтична и малко абстрактна натура. Вас всички ви обичат, но сякаш не го осъзнавате и често проявявате по-малко самочувствие, отколкото трябва. Не се плашете от странните промени в настроението ви. Те са част от вашата уникална същност. Имате и една особена способност да предусещате събития, научете се да я използвате. Това, което ви трябва е само още мааалко вяра в себе си. Ще се лутате дълго, преди да срещнете своята половинка. Но приемете това като възможност да опознаете себе си и изискванията си. Що се отнася до секса, имате гореща фантазия, но страх да действате. Направете го! Най-подходящите партньори за вас са с числа 2, 5 и 7. И само те!

 

Число 3

Имате весело лице, но често се държите по-сурово, отколкото трябва. Осъзнайте, че думите ви имат много мощна сила! Всеки успех постигате с много труд, но важното е, че в крайна сметка винаги получавате каквото искате. За вас е важно да получавате уважение и да сте добре финансово и имате нужда от човек, който е наясно с това. Трябва и да е наясно, че сте труден характер и не бива да се опитва да си играе с вас. Може би и затова ще минете през доста връзки преди да се установите с един човек. В сексуално отношение сте доста добри любовници. Малко са тези, което ще забравят бурните нощи с вас. Пасвате си отлично с хора, чиито числа са 6 и 9. Имате шанс и с 1, 3 и 5.

 

Число 4

Упорити, трудолюбиви и понякога груби хора. Последното не веднъж ви е докарвало неприятности. Но пък се отличавате с невероятна отдаденост и подкрепа към близките си хора. Ще минете през огън за тях. Отредено ви е още на младини да изживеете разочароваща любов, която ще ви кара да подхождате предубедено и с недоверие към следващите си връзки. Това е добре, защото не всеки, който допуснете до себе си, ви мисли най-доброто. Продължавайте така – давайте си определен период на всяка връзка преди да се впуснете в нещо по-сериозно. А, когато това се случи, ви чака много щастие. В секса ви допадат по-разчупените идеи. Не се притеснявайте да ги изпълните. Най-подходящи за вас са хората с числа 1, 8. Добри отношения ще имате и с 5, 6 и 7.

 

Число 5

Вие сте звездна персона! Обичате промените, вълненията, събиранията… Ролята ви в този живот не е да работите, а другите да работят за вас. Задължително пробвайте свой бизнес, почти сигурно е, че ще е успешен. Имате уникално чувство за хумор, много популярни сте, хората искат да са като вас. В любовта, обаче, си падате малко егоисти и сте склонни към изневяра. Внимавайте с това! Просто помислете кое ви е по-важно! Понеже сте 5 (по средата) можете да се разбирате с почти всеки. В сексуален план се представяте повече от отлично. Умеете да усещате какво се харесва на другия. Най-много ще си паснете с партньори, чиито числа са 1, 2 и 9. Имате шансове и с 6, 8. 

 

Число 6

Вие сте бохеми! Наслаждавате се на живота и хич не ви пука кой и за какво клюкари по ваш адрес. Имате много таланти и силен бизнес нюх. Държите се мило и със способността си да се забавлявате по всяко време си печелите и доста симпатии. Мразите, когато някой ви обвини несправедливо. Това тотално разрушава комфорта, към който се стремите. При вас нещата са в двете крайности – или ще създадете семейство много рано или след 30-те. За секса можем да кажем само едно – обожавате го! Дори смятате (макар не винаги да признавате), че е хубавият секс е една от най-важните основи за успешна връзка. За вас са подходящи хора с числа 1, 6 и 9. С 4 и 5 нещата също няма да са зле.

 

Число 7

Природно интелигенти и способни хора. Надарени сте с от всичко по много. Вие сте родени, за да допринесете много на този свят. Но сякаш се опитвате да изпреварите събитията. Навличате си неприятности и оставяте впечатление, че сте с лош характер. И все пак винаги успявате да постигнете всичко в живота. Или поне що се отнася до материалните неща и обществения ранг. В любовта ще ви е по-трудно. Защото не трябва да чакате някой да ви намери, а вие самите да го потърсите. В секса подхождате творчески, което почти винаги води до положителни резултати. Ще си паснете отлично с партньори с число 2. Добър шанс и за 1 и 4.

 

Число 8

Изключително силна личност! Не си играете и не шикалкавите. Виждате нещо или някой и веднага разбирате дали ще ви се отрази добре и дали изобщо го искате. В ранна възраст е твърде вероятно да сте бедни и да ви се стоварват тежки изпитания. Това ви прави силни, а и след време нещата ще се обърнат. И все пак, проблеми няма да ви липсват. Не се притеснявайте, те идват при вас, защото можете да ги решите. А след това ставате още по-силни. За да създадете прекрасно семейство, за което ще се грижите с много любов. Сексуалният ви живот не е на първо място за вас. Не, че не е важен, но вие сте по друг тип човек, който цени по-стойностни неща. Подходящи за вас са партньори с числа 1, 4 и 8. Има перспектива и с 5.

 

Число 9

Вие сте много умни, състрадателни и глобални хора. Силни и психически, и физически. Имате големи цели и си ги гоните докрай. Не се задоволявате с посредствеността, а и не бива, защото сте по-специални от останалите. Има вероятност да имате семейни проблеми в детството си или да не се разбирате с родителите си. Но това ще ви научи на много ценни неща, които след време ще ви направят богати. И материално, и духовно. Любовта е трудна област за вас. Ще се справите с най-сложните финансови операции, но стане ли въпрос за чувства, се обърквате. Но, когато срещнете своята истинска половинка, ще я познаете още в първата секунда. Що се отнася до секса – обичате да е динамичен, страстен и… да се случва често. :) Най-подходящи за вас са персоните с числа 3, 5, 6 и 9. Добри шансове имате и с 2.

 

Вижте още:

Сексуална съвместимост според зодията

Подхождате ли си според китайския хороскоп?
 


 

Коментари към "Сексуална съвместимост според рождените ви дни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg