Сексуална и любовна съвместимост според годините ви на раждане (част 1)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Този хороскоп е създаден на принципите на 5-те елемента в природата. Знаете, че всеки от нас носи същността и темперамента на някой от тях. Всичко зависи от годината ви на раждане. По-долу на снимката можете да определите кой елемент сте вие и кой е вашият партньор. После прочетете какво вещае такава комбинация, както и полезни съвети за връзката.

 

Метал и Метал

Силна страст, силна любов, но и жестоки скандали. При вас не може да има безразличие – или се обичате до полуда, или се ненавиждате от дъното на душата си. И двамата сте независими характери, не обичате да ви налагат мнение. Поне в леглото нещата са добре – пасвате си. За да просъществува любовта ви просто трябва да си намерите общо релаксиращо занимание. Да играете тенис, да ходите често на спа уикенди или веднъж в седмицата да си кротувате на дивана пред телевизора.

 

Метал и Огън

Прекалено изпепеляващи страсти. Огънят е способен буквално да стопи Метала. Да му вдъхне чувство за малоценност и несигурност. Той иска всичко сега, а Металът не винаги е в настроение да дава. В сексът също срещате различия, но накрая намирате компромисен вариант. Астролозите дават много интересен съвет за запазването на такъв съюз и той е хуморът, но насочен срещу другите. Тоест двамата да се забавлявате на чужд гръб. Така по-рядко ще вдигате шпагите един срещу друг.

 

Метал и Дърво

Всъщност вие можете да сте чудесна двойка, ако намерите баланс в най-голямото ви различие. Металът мисли задълбочено, действа премерено. Дървото действа със замах и обича лесния начин. Металът иска страстна нощ в романтична обстановка, Дървото предпочита секс под душа. Но тези неща не са толкова страшни. Намерете компромиса и задължително Металът не бива да спира Дървото от активния социален живот, който така силно му е нужен.

 

Метал и Земя

Изключително подходяща двойка. И двамата имате вроден усет към нуждите на другия. В леглото сте нежни и отдадени един на друг. В ежедневието си помагате и не се притеснявате да показвате чувствата си. Единствената спънка е инатът, който и двамата сте склонни да проявявате. А в резултат и прекалено многото дебати, които водите. Повече действия, по-малко приказки трябват. Смята се, че всяко ваше различие можете да разрешите на по чаша хубаво вино.

 

Метал и Вода

Също много добър съюз. Металът обича да командва, а водата не се впечатлява от желанието му за надмощие. Освен това Водата пробужда в него желанието за закрила, което го кара да се чувства пълноценен. В секса също всичко е наред – и двамата сте чувствени, обичате романтиката и любовната игра. Много градивна двойка, и двамата можете само да спечелите от присъствието на другия в живота ви.

 

Вода и Вода

Хармонични отношения между двама мечтатели. Вие можете да си живеете сами, без да ви трябват други хора. Световете ви се припокриват изцяло. Тотална хармония и в секса. Но с единствения проблем, че понякога го пренебрегвате и предпочитате други занимания. Съветът към вас е да правите любов през деня. По този начин ще разчупите рутината, а и ще си придадете нотка решителност, която като цяло липсва на двойката.

 

Вода и Огън

Както и в природата, така и в любовния живот, тези елементи са пълни противоположности. Те винаги ще са в сблъсък и ще победи този, който в момента се чувства по-силен и уверен. Не след дълго, обаче, другият ще му отмъсти подобаващо. Дори сексът не е нещо особено. Имате различни нужди и желания, които не сте способни да задоволите. Ползата от вашата връзка е, че в емоционалния дисбаланс оценявате това, което ви липсва. При следваща връзка, вие ще сте много по-добри партньори.

 

Останалите комбинации, можете да видите тук!


 

Коментари към "Сексуална и любовна съвместимост според годините ви на раждане (част 1)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg