Страст на кристали, аромат на анасон, ледено питие, което кара кръвта ти да кипи… Сещате се за какво говорим, нали? За класиката на сезона – мастиката, разбира се! Ако сте й почитатели, ето една рецепта, която ще ви хареса. Разберете как да си направите страхотно мезе за мастика.
Необходими продукти:
3 връзки копър
8 скилидки чесън
1 бр.моркови
900 гр.кисело мляко
200 гр. майонеза
черен пипер
сол
3 с. л. олио
Начин на приготвяне:
Копърът и морковът се нарязват на много дребно.
Скилидките чесън се накълцват на ситно и се смесват с копъра и моркова.
Добавят се киселото мляко, майонезата, черният пипер, солта, олиото и всичко се разбърква добре.
И това е! Да ви е… кристално!